10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Selecționata divizionară a României, victorioasă în fața Republicii Moldova

Fotbal – Selecționata divizionară a României, victorioasă în fața Republicii Moldova

Selecționata divizionară a României a învins cu scorul de 2-1 (1-1) naționala Republicii Moldova, sâmbătă, într-un meci de pregătire disputat în Antalya. Golurile tricolorilor au fost marcate de Adrian Popa (’21) și Valentin Lazăr (’87), replica adversarilor venind de la Cătălin Carp (‘9), informează Agerpres.

În ultimul duel din acest stagiu de pregătire, echipa antrenată de Anghel Iordănescu a avut o evoluție mai bună decât în precedentele jocuri, 0-0 cu Bulgaria și 1-0 cu modesta Sioni Bolnisi (Georgia).

Selecționara divizionară a României s-a impus pe merit sâmbătă, deși a început slab meciul, Cătălin Carp, jucătorul lui CFR Cluj, deschizând scorul în minutul 9. După câteva minute, elevii lui Iordănescu au preluat inițiativa, iar Adrian Popa a egalat în minutul 21, după un contraatac la care au mai participat Keșeru și Rusescu.

A urmat o dublă ocazie a lui Prepeliță și Vătăjelu (’23), după care au fost aproape de gol Rusescu (’33), Pintilii (’40) și Keșeru (’45). De la adversari a fost periculos Erhan (’44).

Repriza a doua a fost mai puțin spectaculoasă, poate pe fondul oboselii unor jucători, și nu a fost consemnată nicio ocazie clară până în minutul 68, când a ratat Keșeru. Un minut mai târziu, adversarii au avut o bară, prin Leuca.

România a fost superioară și și-a mai creat ocazii, iar Valentin Lazăr a adus victoria în minutul 87 cu un șut-centrare, la care portarul Calancea a greșit.

România: Lung jr — Manea, Papp, Muth, Vătăjelu — Prepeliță (’74, Anton), Pintilii — A. Popa, Rusescu (’74, Roman), Bumba (’66, V. Lazăr) — Keșeru (’90, Budescu).

Moldova: Calancea — Burghiu, Racu, Jardan, Erhan — Cojocari, Carp, Posmac, Rață — Boghiu, Dedov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS