16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu, supărat pe panduri

Craioveanu, supărat pe panduri

Craioveanu aşteaptă un retur în forţă din partea alb-albaştrilor (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Craioveanu aşteaptă un retur în forţă din partea alb-albaştrilor (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Să nu se creadă că doar fotbaliştii în activitate asudă în Antalya în această perioadă. Și staff-urile echipelor mai „încing“ câte o miuţă. O astfel de acţiune s-a petrecut, la Belek, între staff-urile echipelor CS Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu Jiu, câştig de cauză având gruparea gorjeană. Scorul a fost omis intenţionat de Gică Craioveanu, unul dintre „soldaţii“ CSU, care aşteaptă meciul revanşă, dar şi o răzbunare în campionat din partea lui Brandan şi a colegilor săi.
„Noi, cei de pe lângă echipă, am început rău pregătirile din moment ce ne-au dat cei de la Pandurii cu terenul în «cap». Ne-au bătut categoric, scorul îl ţinem la secret, dar noi nu mai suntem pregătiţi. Am jucat un meci cu Edi Iordănescu şi băieţii lui din staff şi au fost mai buni decât noi. Rar ne bate cineva, dar, iată, s-a întâmplat. N-am avut portar şi ne-au surprins,
ne-au umilit. Asta e, îi prindem noi şi ne răzbunăm. Eu aş vrea, în primul rând în campionat, în prima etapă, mai ales că echipa noastră e în formă şi are un moral extraordinar. Am văzut două meciuri bune, ultimele din Antalya, iar acum aştept un retur în forţă“, a spus Gică Craioveanu, directorul de imagine al CS Universitatea Craiova.

Nu l-a uitat pe centralul Tudor

Gică Craioveanu a început să vorbească şi despre ce va fi în partea a doua a campionatului, mizând pe un debut în forţă al alb-albaştrilor, dar şi pe aportul publicului din Bănie. „E important că lumea a venit lângă echipă, dovadă stând ultimul meci, cu Steaua, când au fost peste 20.000 de fani. E păcat că se dărâmă «Ion Oblemenco» şi vom juca pe un teren mai mic, dar asta e. Începem tot cu Steaua pe teren propriu, dar sper că fără arbitrul Alexandru Tudor la centru. Nu mi-a trecut supărarea pe el, mai ales că a fost ultimul meci. Era important pentru noi, era un pas spre un prim trofeu, pentru a ajunge în cupele europene, dar asta e. Am văzut o situaţie asemănătoare acum câteva zile, la meciul Barcelonei, cu Neymar. A fost un penalti cât se poate de clar, dar când vedem jucătorii cu genunchii flexionaţi nu pot să fluiere penalti“, a declarat fostul mare atacant al Craiovei.

Îl admiră pe Florin Andone

Gică Craioveanu a vorbit şi despre transferul ratat al lui Florin Andone la CS Universitatea Craiova anul trecut, fotbalist care acum evoluează la Cordoba şi a impresionat plăcut. „Am vrut să-l aduc la Craiova anul trecut, dar avea ofertă din divizia a doua, de la Cordoba. Între timp a ajuns un fotbalist foarte bun, sper să evolueze şi la echipa naţională şi să vină, de ce nu, şi la Craiova în viitor. E un fotbalist cu calităţi, care a răzbit în fotbalul spaniol fără niciun ajutor şi trebuie să-l admirăm pentru ce a făcut. El ne reprezintă în Spania cu cinste şi aş vrea să mă depăşească. M-aş bucura foarte mult, numai că el este încă la o echipă modestă, care îi aduce foarte puţine mingi în faţă, iar în cazul ăsta e greu să marchezi multe goluri. Pe el, din Spania, l-ar avantaja Villareal“, a spus Craioveanu, care nu a uitat de ziua lui Gică Hagi, „Regele“ împlinind ieri 50 de ani: „Îl felicităm şi doar că nu ne punem în genunchi, dar, vă daţi seama, vorbim despre o legendă, despre cel mai mare fotbalist român, alături de Balaci, de Dobrin. Sper să-l mai vedem vreo 50 de ani la fel de tânăr şi frumos“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS