14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCurelea se recuperează la Bucureşti, Dănănae și Ferfelea - la echipa a doua

Curelea se recuperează la Bucureşti, Dănănae și Ferfelea – la echipa a doua

_DSC0071

Fundașul dreapta Ovidiu Dănănae și mijlocașul Viorel Ferfelea s-au conformat ordinelor conducerii CS Universitatea Craiova și au început de duminică pregătirile alături de componenții echipei a doua, așa cum li se impunea în „scrisoarea de dragoste“ primită imediat după sărbătorile de iarnă, când au refuzat micşorarea salariilor. Cei doi fotbaliști au intrat pe mâna lui Daniel Mogoșanu, așa cum s-a întâmplat de-a lungul timpului cu toți jucătorii de care oficialii grupării din Bănie au dorit să scape, și nu sunt dispuși să le facă pe plac conducătorilor echipei.
Din „peisaj“ a lipsit atacantul Costin Curelea (foto), care s-a numărat și el printre cei care nu au acceptat diminuarea salariului. Căpitanul formației oltene în Liga a II-a și unul dintre principalii marcatori ai echipei din turul campionatului se află în București și continuă recuperarea după accidentarea suferită la unul dintre antrenamentele echipei, când a fost contrat cu talpa de ivorianul Stephane Acka.
„Sunt tot la București, fac recuperare. Nu știu dacă revin la antrenamentele primei echipe. Deocamdată, nu sunt apt, ce va fi pe parcurs vom vedea. Într-o săptămână, două, cred că o să intru în normal. Acum am început alergările, dar încă fac tratament“, a declarat Costin Curelea, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS