Acasă Sport Fotbal – Alb-albaştrii şi-au schimbat gazda în Antalya

Fotbal – Alb-albaştrii şi-au schimbat gazda în Antalya

Jucătorii Craiovei au avut parte de o deplasare lungă spre Antalya (foto: csuc.ro)
Jucătorii Craiovei au avut parte de o deplasare lungă spre Antalya (foto: csuc.ro)
Jucătorii Craiovei au avut parte de o deplasare lungă spre Antalya (foto: csuc.ro)

Delegaţia CS Universitatea Craiova a aterizat cu bine în Antalya, dar, din cauza vremii nefavorabile managerul Felix Grigore, a schimbat cartierul general, Brandan şi compania urmând să asude acest prim stagiu în staţiunea Belek, nu în Kemer.

„În această noapte (ieri – n.r.), delegaţia CS Universitatea Craiova, condusă de managerul general Felix Grigore, a ajuns în cantonamentul din Antalya. Din cauza condiţiilor meteo, care au determinat întârzieri şi chiar anulări de curse spre Istanbul, lotul oltean a aterizat pe pământul Turciei cu cinci ore mai târziu decât se preconizase. Totodată, motivele climaterice au determinat conducerea CS Universitatea să mute stagiul de pregătire de la Kemer, în staţiunea Belek. Astfel, jucătorii Craiovei vor fi contonaţi la resorul Papillon în perioada 12-25 ianuarie. Dimineaţă (astăzi- nr.), staff-ul CS Universitatea va conduce prima şedinţă de pregătire din Antalya”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Cel de-al doilea cantonament al CSU Craiova va avea loc în intervalul 29 ianuarie – 12 februarie, tot la Belek, dar la resortul Kaya Palazzo.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version