20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep, întâlnire matinală cu Aleksandra Krunici

Halep, întâlnire matinală cu Aleksandra Krunici

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul unu, o va întâlni astăzi, nu înainte de ora 7.30, pe Aleksandra Krunici (Serbia), venită din calificări şi locul 84 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Shenzen (China), informează site-ul oficial al competiţiei.
Înaintea meciului lui Halep va avea loc întâlnirea dintre Zarina Dias (Kazahstan, favorită 4) şi Saisai Zheng (China). În cazul în care va trece de Krunici, Simona Halep va juca în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Dias şi Zheng.
Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul unu, s-a calificat ieri în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari.
Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră şi un minut, pe Natalia Vihlianţeva (Rusia), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 584 în ierarhia mondială.
Aleksandra Krunici (Serbia) a trecut, în optimi, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/1), 6-1, de Anna Schmiedlova (Slovacia), poziţia 73 în clasamentul mondial.
Halep şi Krunici (21 de ani) s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, românca impunându-se cu scorul de 6-2, 6-4, în turul doi al turneului de la Bucureşti din 2014. Simona Halep a câştigat anul trecut întrecerea din capitala României.
Pentru calificarea în sferturi de finală la Shenzen, Halep va primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare totală de 8.934 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS