Acasă Sport Fotbal - Fernando Torres, prezentat la Atletico în faţa a 45.000 de...

Fotbal – Fernando Torres, prezentat la Atletico în faţa a 45.000 de fani

-

Atacantul Fernando Torres, care a revenit în această iarnă la Atletico Madrid, a fost prezentat, duminică, pe stadionul „Vicente Calderon”, în faţa a aproximativ 45.000 de fani, informează Mediafax, care citează cotidianul Marca. Jurnalul notează că fanii şi-au dorit atât de mult să fie prezenţi, încât la stadion erau cozi cu două ore înainte de prezentarea lui Torres.

Clubul Atletico Madrid a anunţat la 29 decembrie că atacantul Fernando Torres revine la echipa spaniolă sub formă de împrumut de la AC Milan, înţelegerea fiind valabilă din data de 5 ianuarie, când va începe perioada de transferuri în Italia.

Torres va juca la Atletico Madrid, sub formă de împrumut, până în iunie 2016.

Fernando Torres este un jucător format la Atletico. El a mai evoluat pentru echipa madrilenă în perioada 2001-2007.

Torres a fost legitimat în ultimele sezoane la Chelsea Londra. Duminică, gruparea londoneză a anunţat că fotbalistul a fost achiziţionat definitiv de AC Milan. În august, Torres a fost împrumutat doi ani la AC Milan, iar din 5 ianuarie 2015 el va fi definitiv jucătorul italienilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dan Barna: Nu renunţăm la reforme

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă într-un mesaj transmis de Ziua Constituţiei că formaţiunea sa va continua pe drumul reformării statului român,...

Hidroelectrica vrea să cumpere CEZ și Enel România

Hidroelectrica a demarat procedurile de achiziţie a grupurilor CEZ România şi Enel România şi solicită aprobarea acţionarilor pentru a angaja servicii de...