18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Oprea şi Aurelian Roşca, laureaţii sportului doljean

Marian Oprea şi Aurelian Roşca, laureaţii sportului doljean

După ce în acest an au concurat în toate colţurile lumii, sportivii doljeni au fost premiaţi aseară pentru performanţele obţinute în 2014, în cadrul Galei Sportului Doljean, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj. Nu doar sportivii au fost recompensaţi, ci şi antrenorii lor, în cadru festiv, la un restaurant din centrul Băniei.
În total, 98 de persoane au fost recompensate cu premii în valoare totală de 121.000 de lei, oferite de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Craiova.
Sportivul anului în Dolj a fost desemnat atletul Marian Oprea, de la CSM Craiova. „Struţul“, care are dublă legitimare cu Dinamo Bucureşti, a obţinut această distincţie după ce a ocupat locul patru la Campionatul Mondial indoor şi locul cinci la Campionatul European, în proba de triplusalt.
Antrenorul anului a fost desemnat Aurelian Roşca. Tehnicianul echipei feminine de handbal SCM Craiova a fost premiat după ce în vară a obţinut titlul de campion mondial cu naţionala de junioare a României.
Cei mai buni performeri la seniori au fost: Ionuț Moise (lupte, CSU), Luminița Achim (atletism, CSU), Raluca Sbârcia (scrimă, CSU), Florina Pierdevară (atletism, CSU), Doru Teofilescu (atletism, CSM Craiova), Ionuț Mitrică (karate, CSU). Au fost premiaţi şi antrenorii Aurel Cimpoieru, Alecu Mircea, Geri Mitroi şi Adrian Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS