12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova și Sibiu, în goană după puncte

Craiova și Sibiu, în goană după puncte

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova vor juca astăzi în deplasare, cu CSU Atlassib Sibiu,
într-un meci din etapa a 11-a din Liga Națională. Partida începe la ora 19.45 și va fi transmisă de DigiSport. Ambele formații au nevoie mare de victorie. Sibiul se află pe locul șapte, cu 14 puncte, iar Craiova ocupă locul 9, cu 13 puncte. La formația ardeleană evoluează fostul căpitan al oltenilor, LeVar Seals, care în acest sezon a avut o medie de 13.9 puncte marcate pe meci, 2.6 recuperări și 1.3 pase decisive.
Travis Bureau și colegii săi au „foame“ mare de victorie, ținând cont că în ultimele cinci etape SCM-U Craiova a obținut un singur succes, pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj. În afara meciului de la Sibiu, oltenii mai au de disputat două partide anul acesta, acasă cu Steaua București (sâmbătă, 20 decembrie), apoi în deplasare cu Timba Timișoara, pe 23 decembrie.
Și echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova joacă astăzi, de la ora 12.00, în deplasare, în compania formației Rapid București. Cele două echipe sunt colege de suferință în subsolul clasamentului Ligii Naționale, fiecare având doar o singură victorie în acest sezon. Craiova este pe ultimul loc, iar rapidistele ocupă penultima poziție.
Meciul tur, disputat în Bănie, a fost câștigat de formația bucureșteană, cu scorul de 66-55.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS