17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Dan Matei, noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Fotbal – Dan Matei, noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Tehnicianul Dan Matei a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş, după demisia lui Cristian Dulca, a anunţat, astăzi, site-ul oficial al grupării ardelene. „Consiliul Director al clubului Gaz Metan a decis, în urma unei şedinţe desfăşurate în cursul zilei de miercuri, că Dan Matei îl va înlocui pe Cristian Dulca pe banca tehnică a echipei. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Dan Matei îşi va alege şi un antrenor secund cu care va lucra”, se arată în comunicatul clubului din Mediaş.

Dan Matei, care a fost secundul lui Cristian Dulca la Gaz Metan Mediaş, a asigurat interimatul la partida cu FC Braşov, scor 2-1, din etapa a 17-a, ultima a turului Ligii I. Fost tehnician la echipa secundă a clubului Gloria Bistriţa, Matei este la Mediaş din 2009, îndeplinind funcţia de antrenor secund. Odată cu confirmarea primită miercuri, Dan Matei a devenit în premieră antrenor principal al unei formaţii din Liga I.
Tehnicianul Cristian Dulca a demisionat de la formaţia Gaz Metan Mediaş, la finalul lunii noiembrie. Dulca a afirmat că a fost dezamăgit de evoluţia jucătorilor din meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut cu scorul de 2-0.
După prima jumătate a campionatului, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS