12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, pe mâna lui Dorian Gugu

Pandurii, pe mâna lui Dorian Gugu

Clubul Pandurii Târgu Jiu și Petre Grigoraș au oficializat întreruperea colaborării, plecarea tehnicianului moldovean fiind preconizată încă de săptămâna trecută.
„Antrenorul Petre Grigoraş a ajuns ieri (duminică – n.r.) la un acord cu membrii Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului cu clubul Pandurii Târgu Jiu. Pe această cale îi mulţumim antrenorului şi echipei tehnice care l-a ajutat, pentru activitatea depusă în cadrul clubului şi îi urăm mult succes în activitatea viitoare“, se arată într-un comunicat postat ieri pe site-ul oficial.
„Nu e vorba despre dat demisia. A fost o înţelegere de comun acord, în urma rezultatelor am decis să reziliem contractul. Când rezultatele nu te ajută, e normal să iei astfel de decizii. Poate aş fi vrut să continuu şi cred că echipa va termina în prima jumătate a clasamentului, acolo unde-i e locul. Cel mai bine e să nu comentăm prea mult, nu am să reproşez nimănui nimic. Urez baftă acestei echipe pe care o respect“, a comentat Petre Grigoraş.
Bilanțul lui Petre Grigoraș în toate cele trei mandate de până acum este următorul: 100 de meciuri, 36 de victorii, 31 de egaluri, 33 de înfrângeri, golaveraj 138-128, 139 de puncte contabilizate.

Se pregătește înscăunarea lui Edi Iordănescu

Conducătorii gorjeni par să se fi decis deja asupra viitorului tehnician, cu șanse foarte mari să vină la cârma echipei Pandurii fiind fiul selecționerului Anghel Iordănescu, Edi, în al cărui CV se regăsesc formații precum Steaua, Sportul Studențesc, Panionios, Unirea Focșani, Rapid, Rocar, Alki Larnaca, Petrolul și FC Vasului. Ce-i drept, la multe dintre ele a fost „secund“ sau „interimar“. Edi Iordănescu ar veni la „pachet“ cu Aurică Țicleanu, fostul component al Craiovei Maxima urmând să fie „uns“ președinte.
Până la clarificarea staff-ului tehnic și administrativ, de pregătirea echipei Pandurii Târgu Jiu se ocupă Dorian Gugu. Acesta se va regăsi pe banca gorjenilor și la meciul din sferturile Cupei Ligii, cu Oțelul Galați, programat vineri, pe teren propriu, de la ora 20.00. În privința acestei dispute, conducerea oltenilor a fixat următoarele prețuri la bilete: peluze – 5 lei, tribuna a II-a – 10 lei, tribuna 0 – 15 lei, tribuna VIP – 20 lei. Tichetele se vor putea procura de la casele de bilete de la stadionul „Municipal“, care va fi deschisă după următorul program: joi între orele 12.00 și 15.00, iar vineri în intervalul 9.00 – 19.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS