17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pantilimon, despre meciul cu Manchester City: Acum sunt sută la sută cu Sunderland

Fotbal – Pantilimon, despre meciul cu Manchester City: Acum sunt sută la sută cu Sunderland

Pantilimon va juca împotriva fostei sale echipe, Manchester City
Pantilimon va juca împotriva fostei sale echipe, Manchester City

Portarul echipei Sunderland, Costel Pantilimon, a declarat, astăzi, pentru site-ul oficial al clubului, înaintea partidei cu Manchester City din etapa a 14-a a Premier League, că are amintiri foarte frumoase din cele trei sezoane petrecute acolo, dar acum este dedicat sută la sută „pisicilor negre”, informează Mediafax. „Am petrecut trei ani foarte buni la Manchester City şi am amintiri foarte speciale de când am stat acolo. Am câştigat o mulţime de trofee, inclusiv campionatul, aşa că a fost o perioadă bună de care îmi aduc aminte cu plăcere, pentru că a fost o perioadă foarte importantă a carierei mele. Acum am schimbat echipa şi sunt sută la sută cu Sunderland, aşa cum sper că am demonstrat-o şi că o voi face în viitor”, a spus Pantilimon.
După ce în etapa trecută cu Chelsea, Costel Pantilimon nu a primit gol de la liderul clasamentului, acum el se va înfrunta cu golgheterul „cetăţenilor” Sergio „Kun” Aguero, care a înscris de 17 ori în 19 partide. „Este un jucător de top care a înscris multe goluri în campionat şi în Liga Campionilor. El dă tot timpul sută la sută la antrenamente şi de aceea obţine aceste rezultate pe teren, dar le merită pentru că este un mare om şi un mare jucător”, a completat Pantilimon.
La Manchester City, Pantilimon a câştigat campionatul şi Cupa Ligii în sezonul 2013/2014 şi Supercupa Angliei în 2012. El s-a transferat liber de contract în această vară la Sunderland, după trei sezoane petrecute la City, formaţie pentru care a jucat sporadic.
Partida Sunderland – Manchester City, contând pentru etapa a 14-a din Premier League, se va disputa, mâine, de la ora 21.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS