10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, catastrofe la Iaşi

Pandurii, catastrofe la Iaşi

Gorjenii (în alb) au avut o evoluţie dezastruoasă în jocul de la Iaşi
Gorjenii (în alb) au avut o evoluţie dezastruoasă în jocul de la Iaşi

Pandurii Târgu Jiu a „reuşit” să nu obţină nici măcar un punct în partida de vineri seară, din plasare, cu CSMS Iaşi, trupa lui Petre Grigoraş cedând cu 3-0 întâlnirea din Copou, din cadrul etapei a 16-a din Liga I. Golurile gazdelor au fost marcate de Matulevicius (’11 – autogol), Bole (’17) şi Bosoi (’56). De menţionat că gruparea moldavă, antrenată de Nicolo Napoli, a evoluat în inferioritate numerică din minutul 52, când Creţu a văzut al doilea cartonaş galben pentru o simulare şi implicit „roşu”.

CSMS Iaşi: Grahovac – I. Voicu, Cr. Munteanu, Plămadă (’88, Vişa), Bădic – Olah, Creţu – Bosoi, Bole, Ciucur (’82, Mitic) – L. Dobre (’62, Novac). Antrenor: Nicolo Napoli.

Pandurii: Stanca – Pleaşcă (’46, Nicoară), Erico, Momcilovic, Unguruşan – Buleică, Nistor, C. Predescu, Shalaj (’57, Răduţ) – M. Roman (’62, Shamsin), Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Munteanu, Creţu (2), Bădic, Mitic / M. Roman, Momcilovic, Nicoară.

Cartonaş roşu: Creţu ’52.

Au arbitrat: Alexandru Tudor – Aurel Oniţă, Bogdan Velicu.

 

Napoli: E victoria băieţilor, sunt fericit

 

Antrenorul formaţiei CSMS Iași, Nicolo Napoli, şi-a felicitat jucătorii după victoria la scor de neprezentare cu Pandurii. „Începutul a fost dificil, dar am făcut un meci bun, a fost o victorie muncită şi sunt fericit. Băieţii au vrut să câştige, pentru că eram ultimii şi sunt trei puncte extrem de importante. Au luptat mult fotbaliştii mei acum şi asta e cel mai important. Cu Steaua va fi foarte dificil, jucăm cu campioana României, nu avem nimic de pierdut”, a declarat Nicolo Napoli, la Look TV.

Autorul golului trei, Gabriel Bosoi, a afirmat la rândul său că acest succes îi dă speranţa că Iaşiul se poate salva de la retrogradare: „Mă bucur foarte tare pentru primul meu gol în Liga I. Mă bucur că am reuşit să câştigăm cu o contracandidată la retrogradare. Sper să fie o descătuşare şi vom face tot posibilul să luăm un punct şi în Ghencea, cu Steaua, chiar dacă va fi foarte greu. Este o victorie care ne dă speranţe să ne salvăm, e păcat de acest oraş, sunt mulţi iubitori de fotbal. Avem şanse reale la evitarea retrogradării, avem nevoie de întăriri, aşteptăm pauza”, a declarat Gabriel Bosoi.

 

Grigoraş: Am fost penibili! Ne băteau şi în şapte

 

Tehnicianul grupării gorjene, Petre Grigoraş, a răbufnit la adresa jucătorilor săi, recunoscând că scaunul său e în pericol. „Înfrângerea nu este greu de explicat. Am fost părtaş la o umilinţă şi cred că eu am principala vină. Nu m-am aşteptat la un joc aşa slab. Cred că CSMS Iaşi ne bătea şi în şapte oameni, dacă mai aveau doi sau trei eliminaţi. Este greu de explicat atitudinea jucătorilor şi modul în care au intrat în teren. Acest meci nu a fost unul de fotbal. Pe teren a fost o echipă care a jucat şi nişte băieţi care nu meritau să poarte aceste tricouri. Îmi cer scuze gorjenilor care s-au uitat la meci. Am fost penibili! Am uitat fotbalul de la o zi la alta”, a spus Grigoraş. „Este normal să îmi simt postul în pericol. Numărul de puncte este redus faţă de aşteptări şi e normal ca orice conducător să se gândească şi la alte variante. Sunt convins că toată lumea este supărată pe evoluţie. Suntem într-o stare deplorabilă după acest meci şi trebuie să ieşim din ea”, a încheiat Petre Grigoraş.

 

Răduţ: Nici nu m-am uitat pe clasament

 

Mijlocaşul pandurilor, Mihai Răduţ, s-a arătat dezamăgit de atitudinea întregii echipe, cu el în frunte, şi a surprins mărturisind că nici cu ştia pe ce loc este echipa sa în clasament. „Sper să uitam acest meci cât mai repede. Şi vreau să ne cerem scuze suporterilor pentru că am avut o partidă importantă şi nu am tratat meciul aşa cum se cuvine. S-a văzut cu ochiul liber că am avut o atitudine delăsătoare, nu avem ce să zicem în această situaţie. Toată echipa a jucat foarte slab, nu cred că este nici un jucător de remarcat. Este ruşinos. Nu sunt mulţumit de mine, mai ales că vin după o lună de la accidentare. Este foarte puţin cât am adunat până acum în clasament, obiectivul era locurile 1-6, iar noi suntem acolo în spate, nici nu ştiu, nu m-am uitat în clasament. Este foarte trist jocul nostru din această seară pentru că aveam nevoie de toate cele trei puncte. În aceste momente contează să rămânem uniţi, chiar dacă situaţia este dificilă şi sperăm să obţinem cele trei puncte cu Rapid”, a declarat Mihai Răduţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS