Acasă Sport Voleibaliştii vor victorii în weekend

Voleibaliştii vor victorii în weekend

După ce etapa trecută au făcut primul pas greșit pe teren străin, voleibaliștii de la SCM-U Craiova vor să își ia revanșa în partida de pe teren propriu cu Arcada Galați, programată sâmbătă, de la ora 14.00, în Polivalenta din Bănie.
Adversara este o nou promovată, dar o echipă cu potențial, incomodă, aflată pe val. În ultimele trei runde, gălățenii s-au impus, iar pentru acest sezon au același obiectiv ca și oltenii, clasarea în partea superioară a Diviziei A1, care să le asigure prezența în ediția viitoare a Cupelor Europene. Tocmai de aceea, antrenorul Dănuţ Pascu spune că meciul va fi un meci dificil.
Și echipa feminină de volei SCM-U Craiova joacă sâmbătă acasă, dar în sala „Ion Constantinescu”, de la ora 18.00, cu CSU Medicina Târgu Mureș în etapa a opta din Divizia A1. Antrenorul secund Adrian Popescu face apel la public să vină să încurajeze echipa.
După șapte etape disputate, echipa masculină SCM-U Craiova ocupă locul patru în clasament, cu 14 puncte, în timp ce fetele se situează pe poziţia a 11-a cu 5 puncte.

Exit mobile version