20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLPS „Trișcu“, pe locul doi la Cupa României

LPS „Trișcu“, pe locul doi la Cupa României

20141122_200006

Karateka de la CS Universitatea și LPS „Petrache Trișcu“ Craiova a obținut noi medalii, de data aceasta la Cupa României de karate shotokan (ski) de la Făgăraș. Concursul desfășurat weekendul trecut a reunit un număr mare de participanți, 350, de la 34 de cluburi.
LPS „Petrache Trișcu“ a fost reprezentat de 15 sportivi, care au obținut 17 medalii, poziționând clubul craiovean pe locul doi în clasamentul pe medalii, după CSM Făgăraș. Medalii de aur pentru „Trișcu“ au obținut Ștefania Șelaru (kumite, cadeți), Aldana Lupeanu (kumite minicadeți și kata), Mădălina Vasile (kumite minicadeți) Daria Manafu (kumite C3 și kata), Davis Costache (kumite C3). Pe lângă acestea, echipa feminină de kata, minicadete, formată din Aldana Lupeanu, Mădălina Vasile și Daria Manafu a luat tot aurul. Sportivii de la „Trișcu“ au mai obținut șase locuri doi și cinci locuri trei.

Pe locul doi s-au clasat: echipa de kata (tineret), formată din Cristina Popescu, Ștefania Șelaru și Luiza Iordache, Mădălina Vasile (kata), Luiza Iordache (kumite și kata), Claudiu Rombu (kumite) și Ștefăniță Panduru (kumite). Pe locul trei s-au clasat: Alexandra Rombu (kumite și kata). Ștefania Șelaru (kata), Elena Iovan (kumite) și echipa de kumite tineret (Alexandra Rombu, Cristina Popescu, Luiza Iordache.
Cei cinci sportivi de la CS Universitatea Craiova prezenți la Făgăraș s-au întors acasă cu nouă medalii, dintre care două de aur, patru de argint și trei de bronz. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Adrian Toma (kumite, juniori) și echipa masculină de kumite (Eric Șoș, Gabriel Iordache, Adrian Toma).  Sportivii de la cele două cluburi sunt antrenați de Geri Mitroi.

Pe locul secund s-au clasat: Anisia Iova (kumite, senioare), Gabriel Iordache (kumite, junioare), Eric Șoș (kumite, seniori) și echipa de kata seniori (Eric Șoș, Ionuț Mitrică, Adrian Toma).
Locul trei le-a revenit sportivilor: Ionuț Mitrică (kata, seniori), Eric Șoș (kata, seniori), Anisia Iova (kata, senioare).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS