5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U, după puncte la Timișoara

SCM-U, după puncte la Timișoara

În sezonul trecut, craiovenii au făcut un meci foarte bun la Timișoara
În sezonul trecut, craiovenii au făcut un meci foarte bun la Timișoara

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova vor evolua astăzi în deplasare cu BC Timișoara, de la ora 18.00 (DigiSport2), în cadrul etapei a șasea din Liga Națională. Duelul se anunță foarte interesant, dacă ne uităm la confruntările dintre cele două formații, care mereu au fost încrâncenate.
Ambele echipe vin după înfrângeri, Timișoara la Mediaș, iar Craiova acasă cu Pitești, și au nevoie de victorie pentru a-și reface moralul și a păstra contactul cu plutonul fruntaș. La echipa BC Timișoara evoluează fostul jucător al Craiovei, Bogdan Popescu, iar suporterii bănățeni îi pot urmări la lucru pe foștii jucători ai timișorenilor, Cătălin Petrișor și Dragoș Andrei. Dragan Petricevic, antrenorul principal al echipei BC Timișoara, a avertizat că SCM-U Craiova este un adversar dificil. „În primul rând vin cu doi foști jucători, Dragoș Andrei și Cătălin Petrișor, care vor evolua ca orice jucător care pleacă de la o echipă și dorește să arate cât se poate de mult suporterilor în fața cărora a jucat atâția ani. Au o mașină de puncte, Zoran Krstanovic, și pe unul dintre cei mai spectaculoși jucători din campionat, Travis Bureau. Au și un antrenor bun. Respect adversarul, dar parcă mai mult cred în jucătorii mei“, a mai spus Petricevic, citat de sporttim.ro.
Confruntarea de astăzi din Sala „Constantin Jude“ va fi al 15-lea meci între cele două formații, iar BC Timișoara conduce cu 10-4, dar craiovenii s-au impus în ambele confruntări ale sezonului trecut: cu 86-83 în meciul disputat la Timișoara și cu 75-60 la returul din etapa 25.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS