Acasă Sport Gimnastică – Echipa Larisa Iordache – Marius Berbecar, locul 7 la Cupa...

Gimnastică – Echipa Larisa Iordache – Marius Berbecar, locul 7 la Cupa Elveţiei

Echipa României, formată din gimnaştii Larisa Iordache şi Marius Berbecar, s-a clasat, duminică, pe locul 7, la Cupa Elveţiei, găzduită de Zurich, la care au luat startul 10 formaţii mixte, informează Mediafax. Cupa Elveţiei s-a desfăşurat cu preliminarii, semifinale şi finală, în ultimul act punctajul pornind de la zero. În preliminarii, Larisa Iordache a evoluat la bârnă şi paralele, iar Marius Berbecar la sărituri şi paralele, echipa obţinând un total de 57,200 puncte (locul 5).

În semifinale, în care s-au calificat primele opt echipe, Iordache a evoluat la sol (nota 13,800) şi Berbecar la inele (13,750), totalul cumulat cu cel din preliminarii fiind de 84,750 puncte (locul 7).
În finală s-au calificat doar primele patru clasate în semifinale, adică Ucraina, Elveţia 1, Rusia şi Germania, care continuă lupta pentru câştigarea Cupei Elveţiei, România ratând astfel ultimul act.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version