10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBon, strateg la Podari

Bon, strateg la Podari

Dragoş Bon, ultima dată antrenor la FCU, a trecut la timona lui ACS Podari
Dragoş Bon, ultima dată antrenor la FCU, a trecut la timona lui ACS Podari

Remiza de sâmbătă, 1-1 cu Sporting Roșiori, l-a determinat pe Ionel Luță să-și înainteze demisia din funcția de antrenor al ACS Podari, în locul acestuia fiind numit Dragoș Bon, fostul tehnician al defunctei FC Universitatea Craiova. Antrenorul cu portarii, Florin Dumitru, va rămâne în continuare la echipă.
Contactat telefonic, Ionel Luță a explicat că a decis să renunțe la postul său în primul rând din cauza unor probleme personale, apoi pentru că a cedat psihic din cauza punctelor puține contabilizate în cele cinci etape în care a condus-o pe ACS Podari. „Vă spun sincer că nu mai puteam. Să muncim atât de mult, să avem o groază de ocazii și să nu reușim să băgăm în poartă… Am ajuns să tremur de nervi și am zis să mă opresc. Am obținut doar cinci puncte în cinci etape, iar eu îmi propusesem altceva și am pus mult suflet. Nu mi-a zis nimeni nimic. Eu am decis să renunț“, a explicat Ionel Luță, pentru GdS.

Ion Mihai: Se instalase disciplina la lot

Președintele grupări podărene, Ion Mihai, a afirmat că nu a reușit să-l întoarcă din drum pe Ionel Luță și că acum își pune speranțe în Dragoș Bon. „Îmi pare foarte rău că a plecat Nelu, pentru că echipa juca, își crea ocazii, dar nu a marcat. Am vorbit cu el aseară (luni – n.r.), dar a fost foarte hotărât și nu ne rămâne decât să îi respectăm decizia. Se instalase disciplina la lot cu Luță, era liniște, i-a pus pe băieți pe picioare și din punct de vedere fizic, dar nu au apărut punctele. L-am numit în locul lui Ionel Luță pe Dragoș Bon, care este mai apropiat ca vârstă de jucători și sperăm să ne scoată din impas. L-am prezentat jucătorilor, a efectuat primul antrenament, iar acum sperăm să facă treabă bună, pentru că este un antrenor tânăr, care cunoaște lotul nostru“, a declarat Ion Mihai, pentru GdS.
Oficialul divizionarei C a afirmat că i-a reziliat contractul și jucătorului Cristi Preda, după ce la începutul lunii octombrie le-a respectat dorințele lui Mădălin Murgan și Pitulice de a deveni liberi. În schimb, se fac eforturi mari pentru a-l convinge pe Mihnea Firoiu să semneze un contract de joc, aducerea fostului mijlocaș al Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin și CSMS Iași putând fi concretizată în această săptămână.

„Trebuie să o scoatem la capăt“

Noul tehnician al ACS Podari, Dragoș Bon, a declarat că a acceptat această provocare pentru că știe potențialul echipei și crede că o poate redresa. „Am acceptat propunerea, pentru că nu trebuie să plec de acasă. Cunosc băieții din lot, cu aproape toți am mai lucrat, cu unii la FC Universitatea, cu alții la Severin și CS Apa. Debutez într-un joc în deplasare, sâmbătă, la Ștefănești, dar nu mi-e teamă și cred că putem să scoatem ceva din etapele astea care au rămas din tur. Este o serie bună, dar trebuie să ne revenim, pentru că nu avem o echipă de ultimul loc. Avem un lot bun, avem condiții și trebuie să o scoatem la capăt. Merg mai departe cu Florin Dumitru antrenor cu portarii, am colaborat bine și înainte și cu siguranță ne vom înțelege bine și acum“, a spus Dragoș Bon, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS