12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportACSVM Craiova și CSO Filiași, perdante

ACSVM Craiova și CSO Filiași, perdante

Reprezentantele Doljului din Liga a III-a, seria 4, nu au reușit să obțină nici măcar un punct din deplasările efectuate în etapa a 9-a.
ACS Viitorul Municipal Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, la Lugoj, cu Vulturii, unicul gol al meciului fiind marcat de Precupanu în minutul 93. Antrenorul Alin Gavrilă a utilizat următorii jucători: Firulescu – Grigorie, Chircan, Istudor, M. Daniel – Nuță, Țenovici, Șerban, Chirea – C. Scarlat, L. Scarlat. Au mai intrat: Rioșanu, Flori, Năstase, Mirescu. Gruparea din Bănie a terminat meciul cu un om mai puțin, Rioșanu văzând cartonașul roșu în minutul 92.
La rândul său, CSO Filiași a cedat cu 3-1 pe terenul timișenilor de la Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, pentru gazde marcând Radu (50), Luţă (60) și Toma (75), iar Buciuman a redus din diferență (90+2). Tehnicianul Gigi Ciurea a început partida cu următorul unsprezece: Lascu – Ianâcu, Celea, Vulpe, Neacșu – Pais, Hrelea, Dumitrașcu, Crețu – Buciuman, Bălă. Au mai intrat: Crușoveanu, Obeanu, Pârvuică, Fruntelată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS