Acasă Sport Fotbal – Cristiano Ronaldo, aproape de recordul de goluri în Liga Campionilor

Fotbal – Cristiano Ronaldo, aproape de recordul de goluri în Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a ajuns la 70 de reuşite în Liga Campionilor
Cristiano Ronaldo a ajuns la 70 de reuşite în Liga Campionilor
Cristiano Ronaldo a ajuns la 70 de reuşite în Liga Campionilor

Atacantul Cristiano Ronaldo, care a deschis scorul pentru Real Madrid în victoria cu FC Liverpool, scor 3-0, a ajuns la 70 de reuşite în Liga Campionilor, una mai puţin decât Raul Gonzalez, deţinătorul recordului, informează Mediafax. Portughezul l-a depăşit astfel pe argentinianul Lionel Messi, care a marcat şi el un gol în meciul de marţi, de pe teren propriu, cu Ajax Amsterdam, scor 3-1, jucătorul echipei FC Barcelona fiind la „cota” 69.
Primele cinci locuri în clasamentul „all-time” al principalei competiţii europene la nivel de cluburi este următorul: 1. Raul 71; 2. Cristiano Ronaldo 70; 3. Lionel Messi 69; 4. Ruud van Nistelrooy 56; 5. Thierry Henry 50.
După trei etape, în clasamentul golgheterilor actualei ediţii a Ligii Campionilor, primul loc este ocupat de brazilianul Luiz Adriano, cu şase reuşite, dintre care cinci în meciul câştigat de echipa sa Şahtior Doneţk, marţi, în deplasare, cu scorul de 7-0, în faţa formaţiei Bate Borisov.
Karim Benzema (Real Madrid), autorul unei duble la Liverpool, urmează în acest clasament cu 4 goluri, trei reuşite având Aubameyang (Borussia Dortmund), Brahimi (FC Porto), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gervinho (AS Roma), Huntelaar (Schalke 04), Martinez (FC Porto), Ramos (Borussia Dortmund) şi Welbeck (Arsenal).

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version