10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Cristiano Ronaldo, aproape de recordul de goluri în Liga Campionilor

Fotbal – Cristiano Ronaldo, aproape de recordul de goluri în Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a ajuns la 70 de reuşite în Liga Campionilor
Cristiano Ronaldo a ajuns la 70 de reuşite în Liga Campionilor

Atacantul Cristiano Ronaldo, care a deschis scorul pentru Real Madrid în victoria cu FC Liverpool, scor 3-0, a ajuns la 70 de reuşite în Liga Campionilor, una mai puţin decât Raul Gonzalez, deţinătorul recordului, informează Mediafax. Portughezul l-a depăşit astfel pe argentinianul Lionel Messi, care a marcat şi el un gol în meciul de marţi, de pe teren propriu, cu Ajax Amsterdam, scor 3-1, jucătorul echipei FC Barcelona fiind la „cota” 69.
Primele cinci locuri în clasamentul „all-time” al principalei competiţii europene la nivel de cluburi este următorul: 1. Raul 71; 2. Cristiano Ronaldo 70; 3. Lionel Messi 69; 4. Ruud van Nistelrooy 56; 5. Thierry Henry 50.
După trei etape, în clasamentul golgheterilor actualei ediţii a Ligii Campionilor, primul loc este ocupat de brazilianul Luiz Adriano, cu şase reuşite, dintre care cinci în meciul câştigat de echipa sa Şahtior Doneţk, marţi, în deplasare, cu scorul de 7-0, în faţa formaţiei Bate Borisov.
Karim Benzema (Real Madrid), autorul unei duble la Liverpool, urmează în acest clasament cu 4 goluri, trei reuşite având Aubameyang (Borussia Dortmund), Brahimi (FC Porto), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gervinho (AS Roma), Huntelaar (Schalke 04), Martinez (FC Porto), Ramos (Borussia Dortmund) şi Welbeck (Arsenal).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS