22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f) - Cazul „Ecusoanele”, episodul trei (UPDATE)

Handbal (f) – Cazul „Ecusoanele”, episodul trei (UPDATE)

Membrii Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal  se vor reuni astăzi, începând cu ora 11.00. Pe ordinea de zi, la punctul 9, figurează Apelul formației CSM București, care a făcut recurs extraordinar în deja celebrul caz „Ecusoanele” din meciul cu SCM Craiova.
Prima instanță, Comisia de Competițiții, a omologat rezultatul din teren (28-16 pentru CSM București), iar cea de-a doua, Comisia de Apel a admis apelul echipei SCM Craiova, care a contestat faptul că gruparea bucureșteană a jucat în acea partidă fără antrenori pe bancă.  La meciul din 14 septembrie, tehnicienii Mette Klit şi Adrian Vasile nu au avut dreptul să stea pe banca tehnică, conform deciziei luate de observatorul Sighirce, întrucât nu au avut la dispoziţie ecusoanele. În urma deciziei Comisiei de Apel, CSM București a pierdut meciul la „masa verde” și, conform regulamentului, a fost și penalizată cu un punct.

UPDATE (ora 13.00): Recursul bucureștenilor, respins

Astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație, recursul celor de la CSM București a fost respins, astfel că rezultatul partidei din etapa a patra rămâne 10-0 în favoarea oltencelor, după cum informează Handbalvolei.ro Aceeași sursă mai precizează că CSM București vrea să meargă mai departe, la Curtea de Arbitraj, de la EHF.

 

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS