9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSlatina și Vâlcea, pregătite de luptă

Slatina și Vâlcea, pregătite de luptă

Etapa a 9-a din Liga a II-a, seria 2, programată sâmbătă, la ora 11.00, se anunță dificilă pentru reprezentantele Olteniei.
Slătinenii de la FC Olt, care la mijlocul săptămânii au produs o surpriză plăcută, administrându-i un sec 4-0 liderei Metalul Reșița, se vor deplasa la Oradea pentru o dispută cu FC Bihor, iar deviza elevilor lui Dan Oprescu este victoria. Partida de pe „Iuliu Bodola“ va fi arbitrată de Sergiu Popa (Aiud), ajutat de Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj), Chiţoiu Andrei Nicolae (Timişoara) și Flavius Alin Roşu (Timişoara), observatori fiind desemnați Marian Salomir (Cluj), respectiv Iosif Cavai (Cluj).
La rândul lor, jucătorii și oficialii grupării CSM Vâlcea s-au săturat de egaluri și sunt gata să rupă „blestemul“ contra nou-promovatei FC Caransebeș, oferindu-i totodată un cadou frumos antrenorului Erik Lincar, care a împlinit în această săptămână 36 de ani. Disputa de pe stadionul „1 Mai“ din Zăvoi va fi arbitrată de o brigadă compusă din: Ovidiu Petru Oprea (Ploieşti), Joszef Peter (Sfântu Gheorghe), Monica Rigo (Cluj) și Cătălin Marian Pană (Bucureşti). Observatori vor fi Ştefan Szilaghi (Satu Mare) și Oleg Iacomi (Piteşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS