10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibalistele au intrat în ședință... foto

Voleibalistele au intrat în ședință… foto

Voleibalistele s-au simţit bine la şedinţa foto din Polivalentă
Voleibalistele s-au simţit bine la şedinţa foto din Polivalentă

Eliminate prematur din Cupa României de Penicilina Iași, jucătoarele craiovene s-au relaxat la o ședință foto, desfășurată la Sala Polivalentă. Prin aceasta speră să atragă cât mai mulți spectatori la meciurile lor din noul sezon din Divizia A1.

Componentele echipei feminine de volei SCM-U Craiova au participat după antrenamentul de ieri-dimineață din Sala Polivaletă la ședința foto oficială, care a devenit o obișnuință pentru Sorina Buz și colegele sale înainte de debutul fiecărui sezon din Divizia A1. Pentru că țin la imaginea lor, unele fete s-au machiat, altele au preferat să rămână naturale, dar toate au avut zâmbetul pe buze și multă răbdare.
Majoritatea fetelor ar putea să urce pe podiumurile de modă la fel de ușor cum se aruncă după mingi pe parchet sau fac blocaje la fileu. După primele cadre, clasice, jucătoarele au fost sfătuite să facă și niște fotografii inedite. Cum afară ploua, jucătoarele și-au dezamăgit admiratorii și nu au renunțat la pantalonii de trening. Ședința foto a durat aproximativ o oră, iar atmosfera a fost superrelaxată și plină de bună dispoziție.
Și cum în vogă sunt selfie-urile, jucătoarele au ținut să imortalizele și ele momentul cu telefoanele lor de ultimă generație.

„Aveam nevoie de puțină relaxare”

Shootingul a venit la doar două zile după ce voleibalistele de la SCM-U au fost eliminate din Cupa României de către Penicilina Iași, iar jucătoarele au mărturisit că cele câteva zeci de minute de destindere le-au prins foarte bine. „Aveam nevoie de un pic de relaxare, de distracție în echipă după meciurile de la Iași. Eu am stat zece ani la Piatra Neamț și am avut parte de ședințe foto ingenioase. E un mod de a chema suporterii la sală. Mi se pare că sunt din ce în ce mai puțini, chiar dacă este vorba de volei feminin“, a spus Florina Chirilov, căpitanul echipei. Roșcata care va purta numărul 5 pe tricou a spus că în perioada când juca în Moldova, la Piatra Neamț, sala era plină indiferent de rezultate. „Asta până când ne-au schimbat pantalonii foarte scurți cu unii mai lungi“, a adăugat Florina.

„Oamenii trebuie să ne cunoască“

Sorina Buz a evidențiat faptul că, indiferent la ce activități participă alături de colegele sale, se simte bine: „A fost foarte drăguț, simpatic, ne simțim bine întotdeauna. Așteptăm cu mare drag publicul la sală să ne susțină. Ne dorim să creștem în valoare de la meci la meci. Suntem o echipă tânără și să ne ferească Dumnezeu de accidentări!“.
Ramona Postea, craioveancă get-beget, crede că această ședință foto reprezintă un mod prin care iubitorii sportului pot cunoaște mai bine componentele echipei: „Bineînțeles că oamenii trebuie să ne cunoască. Probabil se vor face pliante, să ne scrie numele, înălțimea, postul pe care jucăm“.
De la poze nu puteau lipsi tinerii antrenorii Alex Cosma și Adrian Popescu. „Principalul“ Cosma și-ar dori ca acțiunile de promovare să fie mai dese: „Este benefică această ședință foto, pentru că putem promova activitatea noastră. Totodată, a fost și distractiv. Astfel de lucruri ar trebui să aducă suporterii la sală, dacă ar fi mai dese ar fi mai bine“.
Echipa craioveană se pregătește acum pentru meciul de debut, care va avea loc pe 16 octombrie. Adversara oltencelor va fi chiar formația care duminică le-a eliminat din Cupa României, Penicilina Iași, partida urmând să se dispute tot pe terenul formației moldovene.
„Cu siguranță vom fi mult mai bine pregătite, două meciuri înseamnă mult, ajungem să ne cunoaștem mult mai bine adversarul“, a spus încrezătoare Sorina Buz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS