12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPandurii „plâng“ după Grigoraș

Pandurii „plâng“ după Grigoraș

Petre Grigoraş a dat indicaţii pandurilor din spatele băncii de rezerve
Petre Grigoraş a dat indicaţii pandurilor din spatele băncii de rezerve

Pandurii Târgu Jiu a obținut luni seară primul succes pe teren propriu din acest an, impunându-se cu 4-0 în fața Oțelului Galați, confruntare pe care antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș, a urmărit-o dintr-o lojă, în prima repriză, apoi din spatele băncii tehnice, a doua parte, pentru că a fost trimis în tribune la disputa de la Giurgiu, cu Astra, după ce a vociferat la deciziile arbitrului Robert Dumitru. „Grig“ și-a condus echipa prin intermediul secundului său, Marian Dinu, în ciuda faptului că nu a primit un verdict din partea Comisiei de Disciplină, iar jucătorii au afirmat că i-au dus lipsa tehnicianului.
„Am primit indicații de la Petre Grigoraș, dar e greu fără dânsul pe banca de rezerve, chiar dacă domnul Dinu și-a făcut meseria foarte bine. Ne dorim să revină alături de noi cât mai repede și să facem treabă bună în continuare“, a spus căpitanul Paul Anton, în timp ce Dan Nistor nu crede echipa olteană a câștigat tocmai pentru că antrenorul Petre Grigoraș a stat în tribune: „Nu, clar nu. Dânsul trebuie să stea lângă noi, că e antrenorul nostru și îl respectăm mult. Sperăm ca oamenii din conducerea FRF să-i dea o suspendare cât mai mică, pentru că dânsul nu a greșit cu absolut nimic“.
La rândul său, secundul pandurilor, Marian Dinu, a punctat că Petre Grigoraș a fost cel care a „orchestrat“ întreg jocul oltenilor: „E o glumă bună că a fost bine cu Petre în tribună, dar trebuie să fim serioși. Petre Grigoraș a fost toată săptămâna alături de băieți, știți foarte bine că și schimbările din acest meci tot el le-a luat și a fost foarte inspirat când a făcut cele două mutări. Sperăm să revină curând pe banca tehnică, să nu primească o suspendare mare“.

„Aveam mare nevoie de cele trei puncte

Despre jocul cu Oțelul, secundul pandurilor, Marian Dinu, a spus că acest succes a venit într-un moment foarte bun. „Cât de importantă e victoria cu Oțelul? Cât o butelie de oxigen, nu cât o gură de oxigen. Aveam mare nevoie de cele trei puncte. Dacă până acum puteam spune că doar în unele meciuri eram mulțumiți de evoluție, iar la sfârșitul jocului ne alegeam doar cu un punct sau cu nici unul, cum s-a întâmplat la Giurgiu, acum trebuie să ne declarăm mulțumiți. Sperăm ca această victorie să nu fie decât un început și să avem continuitate în rezultate. Avem puțin timp la dispoziție până la următorul meci, dar sperăm să ne refacem din toate punctele de vedere și să abordăm confruntarea cu Universitatea Cluj cu încredere“, a spus Marian Dinu.
„Nu ne așteptam să marcăm trei goluri în trei minute. Din pimul minut și până la ultimul fluier am condus jocul. Chiar dacă au mai avut și ei câteva zvâcniri în prima repriză, noi am fost la cârma jocului, am avut și ocazii și posesie și cred că rezultatul este just. Vreau să-i felicit pe Mihai Roman și Matulevicius pentru reușite, sunt doi jucători foarte importanți pentru noi, și-au arătat valoarea și sper să o țină tot așa. Sperăm să continuăm pe această linie ascendentă, fie că vom juca acasă sau în deplasare. Avem încredere în noi și în continuare obiectivul este clasarea în primele șase echipe, pentru că avem timp să recuperăm punctele pierdute“, a punctat căpitanul Paul Anton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS