Acasă Sport Fotbal – Emil Săndoi: Ar fi nemaipoment să obținem trei puncte la...

Fotbal – Emil Săndoi: Ar fi nemaipoment să obținem trei puncte la Cluj

Antrenorul formației CS Universitatea Craiova, Emil Săndoi, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre partida cu Universitatea Cluj, programată luni, de la ora 21.00 (Look TV), pe terenul Ardelenilor, dar și despre starea de spirit și de forma lotului de jucători.

„Toate jocurile sunt cât se poate de importante pentru noi, fiecare punct pus în joc este deosebit de important. Știm că ne așteaptă o deplasare grea, Universitatea Cluj cred că a demonstrat și în campionatul trecut că are valoare, este o echipă care joacă un fotbal plăcut și eficient, dar și la ei a fost o schimbare de antrenori, a venit George Ogăraru și a plecat Mihai Teja. Eu, ca să fiu sincer, am fost impresionat și de evoluția echipei cu Mihai Teja la timonă. George Ogăraru a jucat și el în Olanda și probabil că vine cu concepții noi, încearcă să imprime un anumit stil de joc echipei. Din punctul ăsta de vedere vă dați seama că suntem pe un *teren* pe care nu îl cunoaștem foarte bine deocamdată, pentru că odată cu schimbarea antrenorului pot să mai apară și modificări în echipă, de așezare, de sistem, dar sperăm să ne adaptăm și bineînțeles că ne-am dori să nu ne întoarcem cu tolba goală, ci cu puncte. Ar fi nemaipoment să obținem trei puncte, dar acum rămâne de văzut ce va fi”, a spus Săndoi.
Prezent la întâlnirea cu mass-media a fost și brazilianul Madson, care a afirmat că își dorește să marcheze și în poarta „șepcilor roșii”: „Noi suntem conștienți că avem nevoie de rezultate și nu mergem acolo doar ca jucăm, ci să câștigăm sau să facem un egal. La fel ca și anul trecut am sperat să marchez împotriva Universității Cluj și sper să o fac și acum”.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version