11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFotbal - Bawab: Îmi place să joc sub presiune

Fotbal – Bawab: Îmi place să joc sub presiune

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care managerul general, Felix Grigore, l-a prezentat pe ultimul jucător sosit în Bănie, mai exact pe iordanianul Thaer Bawab.

„Este un jucător pe care l-am adus nu cu puţine sacrificii, având în vedere că mai avea două oferte din Liga I, dar am făcut tot ceea ce a depins de noi să aleagă CS Universitatea Craiova şi am reuşit. Considerentele care ne-au făcut să-l dorim foarte mult, alături de valoarea sa, constă în faptul că el cunoaşte bine limba română, are meciuri în Liga I şi multe goluri şi este jucător comunitar, având paşaport spaniol. Suntem bucuroşi că l-am adus. Va fi acel jucător care va ridica suporterii în picioare. Pentru jocul cu Oţelul nu-i venise cartea verde, ieri a fost legitimat la Ligă, aşa că este bun de joc“, a spus Felix Grigore.
„Înainte să semnez m-am consultat cu foştii colegi, care mi-au spus numai lucruri bune despre Craiova. CS Universitatea este un club istoric din România, cu mulţi suporteri, oameni care iubesc fotbalul. Cu asemenea tribune te simţi fotbalist la Craiova. Mie îmi place să joc sub presiune. Chiar dacă ţin cu Real Madrid, idolul meu a fost Rivaldo, care a jucat la Barcelona, aşa că sunt bucuros că voi evolua cu numărul 11 la CS Universitatea Craiova”, a spus Bawab. „Am văzut meciul cu Oţelul şi prima impresie este foarte bună. Băieţilor le place să joace fotbal, să atingă mingea. Sunt sută la sută convins că vom ieşi din această situaţie foarte repede, că vom urca în clasament”, a completat iordanianul, care are și cetățenie spaniolă.
Cu această ocazie, cei doi reprezentanți ai CSU au vorbit și despre partida viitoare din campionat, cu Universitatea Cluj, dar și despre cea din Cupa României, cu FC Caransebeș.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS