12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljApe tulburi la ACS Podari

Ape tulburi la ACS Podari

Formaţia ACS Podari a pierdut pe teren propriu, scor 1-4, partida disputată sâmbătă în compania echipei CS Afumaţi, contând pentru etapa a treia din Liga a III-a, seria 3. Golurile au fost marcate de Niculescu (’55), pentru gazde, respectiv Vlada (’9, ’78, ’88) şi Chirilă (’68), pentru oaspeţi. De menţionat că podărenii au evoluat cu un om mai puţin din minutul 12, după ce Dan Ciocioană a văzut direct cartonaşul roşu în urma unui fault.
ACS Podari: Nedelcovici – Stoian, Dina, Dreşcă, Stănia – Orban (’75, Luncan), Săceanu (’63, Ciocârlă), Crângoiu (’74, Segărceanu), Ciocioană – Niculescu, Răduţ (’51, L. Nicolae). Antrenor: Victor Naicu.
În urma acestui rezultat, conducerea lui ACS Podari a trecut la sancţiuni. „După o discuţie cu cei care finanţează echipa, s-a ajuns la concluzia că antrenorul Victor Naicu va fi retrogradat la centrul de copii şi juniori. Luni (astăzi – n.r.), va fi numit un alt tehnician la echipa mare“, a declarat preşedintele ACS Podari, Ion Mihai, pentru GdS.
„Ei vorbesc în necunoştinţă de cauză. Eu am semnat un contract cu echipa mare, nu pentru grupele de juniori. Dacă nu mă mai vor, să rezilieze contractul unilateral şi să-mi achite salariile, pentru că înţelegerea mea expiră în vara lui 2015. Mai sunt destule etape în faţă şi se poate remedia totul. Ei uită că i-am scăpat de la retrogradare şi nu ţin cont că lotul a fost schimbat mai mult de jumătate, iar unii jucători au venit chiar pe ultima sută de metri, deci nu poţi face minuni peste noapte. Eu le urez baftă şi să meargă bine echipa, pentru că asta e cel mai important“, a spus Victor Naicu, pentru GdS.
Oficialii formaţiei ACS Podari nu au stat prea mult pe gânduri cu privire la postul de „principal”, Ionel Luţă fiind numit aseară în funcţie, urmând ca astăzi să susţină primul antrenament.
ACS Podari ocupă ultimul loc în Liga a III-a, seria 3, fără nici un punct câştigat după trei etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS