22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDinamyk a bătut Steaua și a câștigat Cupa Sport Team

Dinamyk a bătut Steaua și a câștigat Cupa Sport Team

Juniorii D (copii născuți în anul 2002) de la Dinamyk Craiova au mai adăugat un trofeu în vitrina clubului, după ce au câștigat recent Cupa Sport Team – ediția a 3-a, competiție la care au luat parte 14 echipe din întreaga țară, ce au fost repartizate în două grupe. Elevii lui Costel Dumitrașcu au obținut victorii pe linie în grupa A, înregistrând următoarele rezultate: 1-0 cu FC Nucet, 7-0 cu Școala de Fotbal „Marius Lăcătuș“, 3-0 cu LPS „Mircea Eliade“ București, 2-0 cu Steaua, 5-1 cu Școala de Fotbal „Marius Pena“ și 7-0 cu FC Snagov. În faza semifinalelor, unde au participat primele două clasate din fiecare grupă, Dinamyk a depășit-o la pas pe Academia Sport Team București, câștigând cu 3-0, iar Steaua a dispus cu 3-1 de CSM Focșani. În bătălia finală, formația din Craiova a câștigat la limită, scor 1-0, în fața Stelei, golul care a făcut ca trofeul să ajungă în Bănie fiind marcat de Răzvan Radu, care a ieșit și golgheterul competiției din Capitală, cu zece reușite.

Rezultat scontat pentru antrenor

Antrenorul juniorilor D de la Dinamyk Craiova, Costel Dumitrașcu, a afirmat că rezultatul nu l-a surprins, întrucât cunoștea valoarea lotului său, dar și pe cea a adversarilor, felicitându-și totodată elevii pentru seriozitatea cu care au tratat competiția. „Veneam de pe locul doi de la Brașov Cup, o competiție foarte puternică, și mă așteptam să câștigăm acest turneu știind valoarea lotului meu, dar și pe cea a adversarilor. Copiii au fost serioși, au luptat bine pentru fiecare balon în parte și nu-mi rămâne decât să-i felicit pentru atitudinea avută. Acest rezultat îi obligă totodată să continue această linie ascendentă. Pentru noi va începe acum campionatul și vom juca la juniori C, la copii născuți în 2000, datorită faptului că la juniori D se joacă 8+1 și nu vreau să bat pasul pe loc. Putem progresa mai repede dacă întâlnim echipe mai bune“, a declarat Costel Dumitrașcu, pentru GdS.
Lotul trupei Dinamyk i-a cuprins pe următorii: Robert Mândru – Răzvan Marcu, Sebastian Velea, Mihai Stan, Robert Antonie, Martin Serdaru, Alex Mujea, Răzvan Radu, Patrick Zătreanu, Darius Badea, Teodor Drăghici, Sebastian Buzică, Raul Popescu, Alecsandru Trană, Mihai Boborică, Ion Dogaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS