12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis: Monica Niculescu, eliminată de Lisicki la Hong Kong

Tenis: Monica Niculescu, eliminată de Lisicki la Hong Kong

Monica Niculescu a fost eliminată, într-un meci dramatic, de nemțoaica Sabine Lisicki, cap de serie numărul 1, în primul tur la Hong Kong. Lisicki s-a impus cu 3-6, 7-6(7/3), 6-1, după ce românca a dominat-o aproape două seturi, transmite romanialibera.ro.

Monica Niculescu, locul 60 WTA, a avut ghinion la Hong Kong și la tragerea la sorți, care i-a scos-o în cale pe principala favorită a turneului dar și în cel de-al doilea set, când a fost la un pas de un rezultat surpriză. După ce s-a impus fără prea mari dificultăți în primul set, cu 6-3 (inițial a avut 4-1), românca a preluat inițiativa și în runda a doua, având pe tabelă 4-3. Totuși Lisicki a revenit cu un break și a ajuns până la 5-4. Românca nu a cedat ușor lupta reușind din nou să întoarcă scorul, la 6-5. Niculescu nu a mai reușit să facă break-ul, iar setul s-a dus în tie-break, acolo unde nemțoaica s-a impus în mod clar.

Momentul decisiv pentru româncă a fost setul al doilea, când a avut de două ori posibilitatea de a câștiga. O dată cu cedarea acestui set Niculescu a cedat și meciul, a treia rundă fiind câștigată cu ușurință de Lisicki.

Săptămâna viitoare, Monica Niculescu va participa cel mai probabil la turneul de la Tokyo de categorie Premier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS