7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCeferiștii lui Șoavă au fost de speriat

Ceferiștii lui Șoavă au fost de speriat

Juniorii A de la CFR Romgaz Craiova au făcut spectacol sâmbătă, la „Depou“, în compania echipei similare LPS Târgu Jiu, impunându-se cu 8-0 (2-0) în partida contând pentru etapa a doua a Campionatului Național, seria 4. Golurile gazdelor au fost marcate de Cimpoieru (20), Lică (43, 75), Simion (70), Marinoiu (72, 77), Socol (85) și Malotea (87).
CFR Romgaz Craiova: Nicu Gruia – Andrei Socol, Irinel Lică, Nicușor Sandu, Bogdan Florea – Radu Stănișoară, Ionuț Purcea, Giani Marinoiu – Alin Borcan, Cristian Simion, Daniel Cimpoieru. Au mai intrat: Adrian Vladu, Lucian Velișcu, Cosmin Matei, Tomiță Malotea, Daniel Grigorie. Antrenor. Florin Șoavă.
LPS Târgu Jiu: Răzvan Anghel – Alin Ștefan, Liviu Paraluță, Nicolae Romanescu, Alexandru Ciuceu – Vasile Turbăceanu, Ionuț Motescu, Cosmin Munteanu, Dorin Șandru – Alexandru Scumpu, Cristian Eiora. Au mai intrat: Adrian Peptan, Sorinel Vamvu, Cătălin Șelaru, Alexandru Butulică, Vasile Fâlcea. Antrenor: Valentin Tâlvescu.
„Nu suntem dușmănoși cu adversarii, ăsta este fotbalul. Din punctul meu de vedere, un meci începe în minutul 1 și se termină în minutul 90 sau 93, în funcție de prelungiri. Am făcut un meci bun, adversarii nu au ajuns practic la noi la poartă și felicit echipa mea pentru efort și pentru realizările care au fost. Sperăm să progresăm de la meci la meci. Am muncit mult să creez acest grup frumos. Este foarte dificil să găsești copii de calitate, pentru că toți se îndreaptă spre Școala de Fotbal «Gică Popescu» sau CSU Craiova, însă noi am reușit să facem un lot frumos. În iarnă încercăm să mai completăm lotul, iar idealul nostru este să-i ajutăm să progreseze. Aștept cu încredere următorul joc și vreau să luăm fiecare partidă ca o finală și să o câștigăm“, a spus Florin Șoavă, pentru GdS.
„Îi felicit pe copii pentru modul în care au jucat. Am început cu o înfrângere la Vâlcea, dar după acest joc pot să cred că a fost un accident. Clubul nostru crește de la zi la zi, iar rezultatele viitoare o să confirme spusele mele“, a afirmat președintele clubului din Bănie, Gheorghe Frățică, pentru GdS.

Final „fierbinte“
la juniorii B

O partidă de infarct a fost la juniorii B, CFR Romgaz Craiova câștigând chiar în ultimul minut de joc cu 3-2. Trupa lui Marian Vulpe și Ionică Borcoș a deschis scorul prin Alex Vulpe (10), dar Ionuț Costea a restabilit egalitatea cu câteva minute înainte de pauză. Gorjenii au preluat conducerea în minutul 71, Vasile Copiluș marcând pentru 1-2, însă egalarea a venit în minutul 75, autor Alex Vulpe, pentru ca în ultimul minut de joc Ștefan Nema să reușească să puncteze pentru 3-2.
CFR Romgaz Craiova: Ionuț Sânca – Alexandru Manea, Marius Ticu, Cătălin Ion, Raul Zamfir, Vlăduț Onica, Nicolae Fieraru, Alexandru Vulpe, Gabriel Crăineanu, Cristian Tănase, Williams Oglice. Au mai intrat: Roberto Bălă, Marius Sandu, Răzvan Lițu, Robert Malea, Ștefan Nema. Antrenor: Marian Vulpe.
LPS Târgu Jiu: Răducu Ungureanu – Vasile Trocan, Rareș Deaconu, Ionuț Tenchea, Valeriu Spătaru, Valeriu Sorea, Albert Vâlceanu, Ion Istrate, Andrei Dragu, Ionuț Costea, Vasile Copiluș. Au mai intrat: Denis Ciobănoiu, Cristian Purcel, Ionuț Ionuț, Florian Goșa, Dan Brătuianu. Antrenor: Constantin Cojocaru.
„Nu sunt mulțumit de cum am evoluat astăzi (sâmbătă – n.r.), dar mă bucur că am reușit să revenim și să câștigăm acest meci, pe care noi ni l-am făcut greu“, a spus antrenorul Marian Vulpe, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS