8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA lipsit golul în Zăvoi

A lipsit golul în Zăvoi

Formația CSM Vâlcea nu a reușit să obțină decât un punct în întâlnirea de sâmbătă, de pe teren propriu, terminând la egalitate, scor 0-0, disputa cu CS Mioveni, contând pentru etapa a doua din Liga a II-a, seria 2.
CSM Vâlcea: D. Popescu – Samson, Deaconescu, Cucui, Briceag (65, Al. Ionescu) – Vl. Munteanu, I. Stoica, Câju (46, Ad. Popa) – Nkongue, Coman, Codin (72, Neagu). Antrenor: Erik Lincar:
CS Mioveni: Croitoru – Negoiţă, Calvin, I. Rada, E. Stoica – Răuţă, Dragalina (78, Gălan), Biceanu (60, Mîrzeanu) – Mazilu, C. Năstăsie (90+1, Cl. Bălan), Ayza. Antrenor: Claudiu Niculescu.
Au arbitrat: Paul Unimatan – Ferencz Tunyogi, Călin Cimponeriu.

Linkar: Nu sunt mulțumit de evoluție

Tehnicianul formației din Zăvoi, Erik Lincar, a recunocut că elevii săi nu au prins o zi prea bună la debutul pe propriul teren din acest sezon competiţional.
„Am întâlnit o echipă care pierduse în prima etapă şi care a venit decisă să recupereze punctele în minus din clasamentul adevărului. Am început foarte bine, am avut 10-15 minute bune şi puteam marca. Din păcate, apoi am cedat mijlocul terenului acolo unde şi CS Mioveni are fotbalişti de valoare, fotbalişti cu experienţă. Noi ne-am apărat bine, CS Mioveni a încercat să puncteze pe contraatac şi a avut câteva situaţii bune. Nu sunt mulţumit de evoluţia de azi (sâmbătă – n.r.), sper să ne îmbunătăţim jocul. Mă aşteptam să fim mai agresivi, dar sunt meciuri şi meciuri. La Pâncota, pe un teren mai greu, am controlat finalul de meci, am dominat şi am avut ocazii de marca golul victoriei“, a spus Lincar, conform site-ului oficial al CSM Vâlcea. „Sper să învăţăm din acest meci, să fim concentraţi la întâlnirea din următoarea etapă cu cu ACS Poli Timișoara. Este un meci pe care trebuie neapărat să-l câştigăm şi vom face tot posibilul să-l câştigăm“, a completat tehnicianul oltenilor.
Erik Lincar a mai precizat că CSM Vâlcea va merge mâine la Slatina să câştige meciul din Cupa României cu FC Olt, programat de la ora 16.30, pe stadionul „1 Mai“: „Nu se pune problema să folosim rezervele pentru că la CSM nu sunt rezerve şi titulari. Cred că s-a văzut clar şi azi (sâmbătă – n.r.), cu Mioveniul“.

Niculescu: Sper ca CSM să promoveze

Fostul tehnician al echipei din Vâlcea, în prezent antrenorul lui CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a declarat la finalul meciului că s-a simţit perfect în Zăvoi şi că nu exclude ca pe viitor să o mai antreneze pe CSM. „În opinia mea rezultatul nu este just, meritam să câştigăm. Am ratat mult, aşa cum s-a întâmplat şi în partida cu ACS Poli Timişoara, dar nu am fructificat. Cu excepţia primelor 10-15 minute, cred că am dominat întâlnirea. Nu vreau să vorbesc despre evoluţia CSM-ului, eu am urmărit evoluţia echipei mele. Oricum, la Râmnicu Vâlcea m-am simţit perfect şi, am mai spus-o, nu ar fi exclus să mai antrenez aici. Nu se pune problema în acest moment, mă simt foarte bine la Mioveni. Sper ca CSM să promoveze la un moment dat în Liga I şi, poate atunci, să mai antrenez şi eu această echipă. Oricum Vâlcea are şi acum o echipă valoroasă, are şansa ei de a ajunge în Liga I, dar în opinia mea campionatul se poate rupe deja dacă Timişoara se impune în etapa viitoare în Zăvoi. Seria a II-a este una valoroasă şi mai echilibrată ca Seria I, am mai spus-o, dar Poli este principala favorită“, a declarat Claudiu Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS