10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi și Cârțu, prezentați oficial la CSU Craiova

Fotbal – Săndoi și Cârțu, prezentați oficial la CSU Craiova

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi, la Sala Polivalentă, o conferință de presă în care Pavel Badea, membru în CA al grupării din Bănie, a prezentat noul staff tehnic, compus din Sorin Cârțu – director tehnic și Emil Săndoi – antrenor principal, cei doi înlocuindu-l pe Jerry Gane, care și-a reziliat aseară contractul.

„Este un moment greu pentru clubul nostru, nu am ajuns acolo unde ne doream după primele șase etape. Atunci când rezultatele nu vin, echipa are un nevoie de șoc, iar acesta a fost aducerea lui Sorin Cârțu – director tehnic și Emil Săndoi – antrenor principal. Îi mulțumim lui Gane pentru efortul depus, rezultatele nu l-au ajutat, cred că este și un mare ghinionist. Sperăm că va depăși acest moment greu și va reveni în prim planul fotbalului românesc Săndoi și Cârțu sunt doi oameni cu mare experiență, se identifică cu fotbalul din această zonă a țării”, a declarat Pavel Badea.
„E o colaborare pentru început de 22 luni. Suntem oameni ai Craiovei și sper să prelungim înțelegerea. Este o situație grea, suntem pe ultimul loc, sper să ieșim din zona respectivă cât mai repede și să echilibrăm poziția, respectiv starea de spirit a echipei. Greu este și pentru noi, dar și pentru jucători, trebuie să se adapteze pentru un anumit mod de lucru, dar sunt convins că împreună vom reuși. pentru spiritul orașului Craiova, trebuie să ieșim din zona periculoasă. Am ales acest mod de lucru, cu doi secunzi – Moșteanu și Adrian Popescu. Lung antrenor cu portarii, preparatorul fizic (Cornel Blejan – n.r.) va rămâne cel puțin până în iarnă, în funcție de cum ne adaptăm în această formulă. Cârțu sau Săndoi este același lucru, am stabilit asta înainte de negocieri, iar la experiența pe care o avem, ne vom înțelege perfect și vom colabora pentru rezultate pozitive”, a declarat Sorin Cîrţu.
„Fotbalul românesc are nevoie de fotbalul craiovean. Cele mai mari bucurii le-am trăit aici și nu am rămas datori. Sunt aproape convins că nu rămânem datori nici de această dată”, a afirmat şi Emil Săndoi.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS