16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Nuno Claro a semnat cu FC Olt Slatina

Fotbal – Nuno Claro a semnat cu FC Olt Slatina

Divizionara B FC Olt Slatina a realizat astăzi cel mai răsunător transfer din istoria clubului, obținând semnătura experimentatului portar portughez, Nuno Claro, fostul portar al lui CFR Cluj. „Am vorbit cu antrenorul, cu preşedintele, mi-au prezentat un proiect frumos, serios. De asta am acceptat să vin aici. Nu îmi va fi greu să mă obişnuiesc cu meciurile de la ora 11.00, va fi totul bine. Ne propunem să terminăm cât mai sus în clasament, acesta este obiectivul nostru. Depinde de antrenor dacă sâmbătă voi juca, eu sunt pregătit. Am făcut pregătirea la Timişoara şi Rapid. Nu vreau să mă laud, să spun că mă consider titular, pentru asta trebuie să demonstrez, dar eu am venit să joc. Dacă antrenorul va decide asta, sunt pregătit. Nu mă gândesc la o revenire la CFR Cluj, acum mă gândesc doar să ajut FC Olt, noua mea echipă. Poli Timişoara este favorită la promovare, are un lot valoros pentru Liga a II-a, dar trebuie să demonstreze pe teren”, a declarat Nuno Claro, pentru gazetanoua.ro.

Nuno Claro are 37 de ani și 107 apariţii în Liga I, patru meciuri în Champions League şi cinci în Europa League și a semnat un contract valabil pe un an cu gruparea olteană. Sezonul trecut a evoluat titular pentru ACS Poli Timişoara, în Liga I, grupare de care s-a despărţit chiar înainte de startul noului sezon. Nuno Claro va debuta, cel mai probabil, în tricoul grupării FC Olt Slatina, sâmbătă, în meciul de pe teren propriu cu FC Caransebeş, care se va disputa pe stadionul „1 Mai”, de la ora 11.00.
După prima etapă a Ligii a II-a, FC Olt s-a despărţit de un alt portar trecut pe la ACS Poli, Mario Kirev. Transferat în vară, goalkeeperul a greşit în primul meci al slătinenilor, pierdut la Târlungeni, scor 2-1, făcându-i de oficialii clubului oltean să-i rezilieze contractul bulgarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS