Acasă Sport Slătinenii s-au întors cu mâna goală de la Târlungeni

Slătinenii s-au întors cu mâna goală de la Târlungeni

FC Olt Slatina nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în deplasarea de la Târlungeni, din prima etapă a Ligii a II-a, seria 2, Unirea impunându-se, sâmbătă, cu 2-1, graţie reuşitelor lui Şerban (’43) şi Liviu Nicolae (’48 – penalti). Pentru olteni a punctat Fâşie (’72), acesta reducând din diferenţă cu o lovitură de cap.

Unirea Târlungeni: Niczuly – Vlăsceanu, Şerban (’58, Istrofor), Forika, Iaru – S. Marin (’74, Antonache), Cristea, Pricop (’59, Marcaş), Neculai – L. Nicolae, Elek. Antrenor: Dan Bona

FC Olt Slatina: Kirev – Bogdanovici, Fîşie, Gligor, Giurcă, Mihăescu, Ignea (’50, Curtuiuş), Leucuţa (’46, Blănaru), Ştefan (’46, Rogoveanu), Căpăţînă, Verdeş. Antrenor: Dan Oprescu.

Cartonaşe galbene: Blănaru, Istrofor, Nicolae (2).

Cartonaş roşu: Nicolae ’71.

Au arbitrat: Iulian Dima – Mihai Necula, Mihaela Ţepuşă.

„În mod normal nu aveam cum să nu plecăm cu puncte de aici, dar gafele portarului ne-au costat enorm. La primul şut pe poartă, care a fost de la distanţă, am luat gol, şi a mai făcut şi penalti. Nu avea ce să caute în colţul careului de 16 metri. Chiar dacă am avut ocaziile mai mari, atunci când faci astfel de greşeli personale nu ai cum să câştigi. Este clar că vor apărea schimbări în primul unsprezce, în primul rând pe postul de portar. Înlocuirile pe care le-am făcut au adus un plus, dar nu am reuşit să fructificăm decât una dintre ocaziile pe care ni le-am creat. După aspectul jocului era echitabil egalul, dar nu se contabilizează ocaziile, ci golurile. Până la primirea golului, noi am scăpat de două ori, singur cu portarul şi am ratat, iar ei la primul şut au marcat”, a declarat, conform Gazeta Nouă, antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, după jocul din Ardeal.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version