Acasă Sport Fotbal – Gane şi Curelea cred într-un rezultat pozitiv cu Astra

Fotbal – Gane şi Curelea cred într-un rezultat pozitiv cu Astra

CS Universitatea Craiova a organizat astăzi o conferinţă de presă în care antrenorul Jerry Gane şi căpitanul din ultimele meciuri, Costin Curelea, au prefaţat partida de duminică, de la ora 19.00, din deplasare, cu Astra Giurgiu. Ambii reprezentanţi ai grupării alb-albastre s-au arătat optimişti în privinţa obţinerii unui rezultat pozitiv.

„Întâlnim o echipă care a obţinut o performanţă frumoasă a fotbalului românesc, s-a calificat în grupele Europa League şi totodată a eliminat o echipă puternică, precum Olympique Lyon. Are jucători buni, care se lupăt pentru câştigarea campionatului. Cu siguranţă va fi un meci dificil, în care trebuie să arătăm mai multă implicare, mai multă agresivitate pentru a câştiga punct sau puncte. Vom juca ofensiv, pentru că golurile îţi aduc mai multă linişte. E greu să mergi la 0-0, cu echipe precum Petrolul sau Astra. Ideea noastră nu este să ne apărăm, ci să punem probleme. Odată ce vom sparge gheaţa şi vom câştiga ne vom debloca şi vor veni victoriile legate. Astra vine după o calificare, aşa că sunt într-o stare mentală bună. Dar este foarte importantă starea noastră, să fim concentraţi, implicaţi. Sunt convins că vor juca deschis, vor ataca, iar noi va trebui să profităm de spaţiile pe care le lasă“, a spus Jerry Gane.

„Aseară m-am bucurat că s-a calificat Astra, este un rezultat bun pentru fotbalul românesc. Vom juca împotriva unei echipe puternice, ştiu jucătorii, am lucrat şi cu antrenorul Isăilă. Dar sunt convins că ne vom vinde scump pielea, că vom pune probleme şi vom avea ocazii. Sunt convins că putem da lovitura la Giurgiu. Până acum, doar la Mediaş am scârţâit un pic, în rest am jucat ofensiv. Este important ca la Giurgiu să dăm gol, dacă vrem să obţinem ceva“, a comentat Costin Curelea.

Mai multe, în numărul de mâine al GdS.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version