14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş a ordonat victoria

Grigoraş a ordonat victoria

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte sâmbătă, de la ora 18.30 (Look Plus), pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a cincea din Liga I.
Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, a declarat că orice rezultat în afară de o victorie ar putea reprezenta o „catastrofă“ pentru gruparea olteană, care a contabilizat doar două puncte până în prezent. „Grig“, care este de părere că FC Viitorul nu va retrograda, a mai spus că a analizat atât evoluţiile, cât şi jocul echipei sale, afirmând că au fost scoase în evidenţă foarte puţine lucruri bune şi s-a arătat optimist după această săptămână de pregătire.
„E un meci mai mult decât important, vine după nişte rezultate şi jocuri foarte slabe. Viitorul este prima echipă care suferă la fel de mult ca şi noi, dar o echipă tânără care poate să facă oricând meciuri bune, sunt jucători tineri, care aleargă foarte mult. Pentru noi este un joc, nu ştiu dacă «de a fi sau a nu fi», dar este mai mult decât important, ţinând cont de începutul foarte slab şi că venim după un rezultat ruşinos cu Steaua. Am evoluat, exceptând primele 20 de minute, lamentabil, iar acum urmează un joc pe care trebuie să îl câştigăm. Orice rezultat în afară de victorie ar fi aproape catastrofal. Sâmbătă trebuie să facem tot posibilul să câştigăm“, a declarat Petre Grigoraş, punctând că a trecut timpul de tatonare, iar gruparea gorjeană trebuie să îşi arate adevărata valoare: „Se pare că s-au cam terminat momentele de aşteptare, iar acum ne dorim din tot sufletul să câştigăm şi sperăm să reuşim acest lucru“.

Matulevicius vrea să dea gol

Atacantul lituanian al echipei Pandurii, Deivydas Matulevicius, a afirmat că îşi doreşte enorm să marcheze cu Viitorul şi să ajute echipa să pună capăt şirului de rezultate nefaste. „Am avut multe oportunităţi să marcăm în aceste etape trecute, însă nu am făcut-o, nu știu de ce. În acest meci care urmează sper să înscriu. Da, este o presiune mare şi nu numai pe mine, ci pe întreaga echipă, pentru că avem doar două puncte în clasament şi e destul de greu să nu fie lumea supărată pe jocul nostru. Avem jucători buni şi sigur o să trecem de presiune şi vom sparge gheaţa. Va fi un meci greu, chiar dacă ei vor veni fără antrenor. Au jucători buni, tineri, de la Academia ’Gheorghe Hagi’ şi vor să arate tuturor că merită să joace în Liga I”, a spus Deivydas Matulevicius.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS