11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal: Gane: Nu trebuie să ne fie teamă de Petrolul!

Fotbal: Gane: Nu trebuie să ne fie teamă de Petrolul!

Jucătorii de la CSU Craiova se pregătesc pentru meciul de duminică, de pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, programat la ora 21.00, în cadrul etapei a cincea. Antrenorul Jerry Gane a prefațat disputa cu formația antrenată de Răzvan Lucescu.

Tehnicianul craiovean crede că deși întâlnesc un adversar puternic, oltenii pot obține primul succes stagional. ”Întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, o pretendentă la titlu. Cu siguranţă va fi un meci dificil, de luptă. Trebuie să fim atenţi în primul rând la ceea ce vom juca noi şi cum ne vom prezenta. Chiar dacă Petrolul este o echipă puternică, nici o echipă nu e invincibilă în acest campionat. Putem avea o duminică foarte bună şi câştiga meciul. Le-am dat băieţilor exemplul Astrei în meciul de la Lyon. Nimeni nu dădea nici o şansă Astrei şi au învins. Şi noi putem avea aceeaşi atitudine, să credem mai mult în victorie. Să nu ne fie teamă de adversar”, a spus Gane, în cadrul unei conferințe de presă.

În ceea ce privește lotul, Mateiu este în continuare indisponibil, iar Pleșan acuză unele dureri musculare, în timp ce Brandan ar putea intra chiar titular duminică.  Antrenorul CSU cere sprijinul fanilor, spunând că echipa are nevoie de cel de-al 12-lea jucător.
Jucătorul Sebastian Achim, care a venit la Craiova chiar de la Petrolul, a avertizat că nu doar Mutu și Tamuz constituie pericole pentru echipa olteană, ci că oricare dintre fotbaliștii din echipa lui Lucescu poate marca.

Felix Grigore, directorul general al clubului craiovean, a punctat că nu s-a pus în nici un moment problema schimbării lui Gane. ”Ca să poți judeca activitatea unui antrenor, acesta are nevoie de minim șase luni, un tur, chiar și retur. E greu după 15 transferuri să ai o echipă omogenă. Două trei echipe par mai valoroase, Steaua, Astra și Petrolul, iar restul echipei fac diferența prin forța grupului. Nouă ne-a lipsit justificat omogenitatea deoarece avem 15 jucători noi”, a explicat Grigore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS