21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistele au mai câștigat un turneu

Handbalistele au mai câștigat un turneu

http://www.youtube.com/watch?v=9fW8lzw0u5o

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a mai câștigat un turneu amical. După ce în urmă cu o săptămână câștigaseră „Cupa Craiovei“, handbalistele pregătite de Aurelian Roșca și Gheorghe Sbora și-au adjudecat ieri Cupa Râmnicului, de la Vâlcea, după ce au obținut trei victorii din tot atâtea partide. Sâmbătă, craiovencele au disputat două jocuri, în compania unor formații din Divizia A. Dimineața, Ionica Munteanu și colegele sale au învins Știința București, cu scorul de 30-20, iar în partea a doua a zilei au trecut mult mai clar de SCM-U Pitești, scor 35-18. Ieri, SCM Craiova a învins o echipă din liga națională, HCM Râmnicu Vâlcea, cu 29-24. În acest ultim meci, cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Ana Maria Apipie, autoare a 7 goluri. 

Gheroghe Sbora, unul dintre antrenorii de la SCM, a apreciat că turneul de la Vâlcea a fost unul bun pentru jucătoarele echipei din Bănie. „A fost bine, în sensul că ne-am realizat ce ne-am propus, am practicat un joc îmbucurător. Toate fetele deplasate la Vâlcea au fost utilizate și este bine că ne întoarcem sănătoși acasă, fără vreo accidentare“, a precizat Ghoerghe Sbora, antrenor SCM Craiova.

SCM Craiova ar fi trebuit să mai participe în weekendul viitor la un al treilea turneu amical la Brașov, dar în cele din urmă a renunţat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS