22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, hotărâţi să pună piedică Stelei

Pandurii, hotărâţi să pună piedică Stelei

http://www.youtube.com/watch?v=8pwpgGkUzhk

După o înfrângere ruşinoasă pe teren propriu şi un început de campionat dezamăgitor, Pandurii Târgu Jiu încearcă să-şi „spele” imaginea în partida de astăzi, de la ora 21.00 (Look TV), contra Stelei, la Bucureşti.

„Este adevărat că Steaua a pierdut vara asta câţiva jucători importanţi, dar să nu uităm că nu a pierdut nici un joc oficial în sezonul de faţă. Este un brand foarte puternic, este o echipă la fel de bună, în ciuda schimbării de antrenor sau filosofiei de joc. Rămâne cea mai puternică echipă din România şi ne-am amăgi acum să credem că Steaua a slăbit faţă de anul trecut. Şi de echipa de bază şi de rezerve, de toţi putem să ne temem. Oricare dintre ei poate să facă diferenţa. Vom vedea la finalul campionatului, pentru că e posibil ca tot ei să fie campioni. Meciul cu Steaua este mai important ca moral pentru noi decât punctele pe care le-am putea câştiga. Cred că jocul în sine este mai important. Este clar că într-o astfel de partidă te poţi testa la cel mai înalt nivel, ţinând cont de adversarul pe care îl avem şi sperăm că ne vom putea ridica la nivelul adversarului, să dăm o replică foarte bună. E clar că mergem acum la Steaua să jucăm. Important pentru noi este să ne revenim din toate punctele de vedere şi să abordăm partida cu încredere. Chiar nu avem nimic de pierdut şi să sperăm că evoluţia noastră cu Steaua ne va da încredere pentru meciurile următoare”, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, în conferinţa de presă premergătoare partidei.

Disputa dintre Steaua şi Pandurii îl va avea arbitru central pe craioveanul Sebastian Colţescu, acesta fiind ajutat la cele două tuşe de Florin Păunescu (Vâlcea) şi Daniel Mitruţi (Craiova), rezervă fiind Adrian Ilyeş (Ploieşti). Observator a fost desemnat Aron Huzu (Sibiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS