14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii şi-au reluat pregătirile pe plan local

Vâlcenii şi-au reluat pregătirile pe plan local

Divizionara secundă CSM Vâlcea şi-a reluat ieri-dimineaţă pregătirile pe plan local, după trei zile de pauză primite după încheierea cantonamentului de la Braşov. Antrenorul formaţiei din Zăvoi, Erik Lincar, s-a declarat mulţumit de cum a decurs pregătirea montană, sperând ca pe parcurs, până va începe campionatul, să remedieze micile deficienţe din joc ce au scăpat necorectate până acum. „În cadrul acestui cantonament de la Braşov ne-am atins scopul din punct de vedere fizic, aşa cum ne-am propus. Păcat că am câştigat o singură partidă din cele patru pe care le-am jucat. Suntem şi noi dezamăgiţi, dar cred în valoarea acestei echipe. Trebuie să eliminăm greşelile personale care au fost decisive în meciurile amicale pe care le-am jucat“, a spus Lincar, pentru site-ul oficial al clubului vâlcean.
„Încă suferim destul de mult la capitolul omogenitate. Fotbaliştii nu se simt în teren, lucru care pe undeva este normal, având în vedere că avem multe mişcări de trupe în această pauză competiţională. Această problemă se va regla până la debutul campionatului, sunt sigur de asta. Mai avem cel puţin patru meciuri amicale în care relaţiile de joc se vor consolida şi vom avea omogenitate“, a punctat preşedintele Bogdan Medrea.
În cadrul stagiului de la Braşov, CSM Vâlcea a înregistrat trei înfrângeri, 0-2 cu Unirea Târlungeni, 1-4 cu Săgeata Năvodari şi 1-4 cu FC Voluntari, şi o victorie, 3-1 cu CS Baloteşti. Următorul amical pe care îl vor susţine vâlcenii va avea loc mâine, de la ora 11.00, pe stadionul din Măciuca, adversară fiind colega de serie FC Olt Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS