11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu: Suntem pregătiţi să facem un sezon bun

Naicu: Suntem pregătiţi să facem un sezon bun

Podărenii au revenit din stagiul din Serbia, dar odată ajunşi acasă, au intrat în regim de cantonament, pentru că astăzi vor juca în Cupă, la AS Milcov.

Divizionara C ACS Podari a încheiat ieri, la prânz, cantonamentul de la Kladovo, iar după-amiază a revenit acasă, urmând ca astăzi, de la ora 17.30, să evoluze în turul trei al Cupei României, fază în care va întâlni, în deplasare, pe AS Milcov.
Antrenorul doljenilor, Victor Naicu, a vorbit, pentru GdS, despre perioada petrecută în Serbia, punctând că a fost un stagiu de pregătire reuşit. „Ne-am pregătit foarte bine la Kladovo, am avut parte de condiţii de cazare şi de pregătire excelente şi pot spune că lucrurile au decurs perfect, în sensul că nu au apărut acidentări şi am putut face o pregătire uniformă cu toţi jucătorii. Am susţinut şi două amicale, am înregistrat un egal şi o înfrângere, dar m-a interesat evoluţia în acestea, nu scorul, pentru că avem destule noutăţi în lot şi trebuiau îmbunătăţite relaţiile de joc. Am avut şi plusuri, şi minusuri, dar uşor, uşor le-am eliminat“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS. „Lotul mă mulţumeşte, însă aş mai avea nevoie de un jucător sub 21 de ani şi sper ca în perioada imediat următoare conducerea să reuşească să aducă pe cineva de valoare. Aici, la capitolul juniori, suferim noi momentan. În rest, avem dublură pe fiecare post, este o concurenţă bună şi nu pot spune decât că sunt mulţumit şi că aştept încrezător campionatul. Suntem pregătiţi să facem un sezon bun. Nu vom mai tremura ca anul trecut la retrogradare, vă asigur de asta“, a completat tehnicianul podărenilor.

„Jucăm la victorie cu Milcov“

Referitor la jocul de astăzi, din Cupa României, Victor Naicu a afirmat că are probleme de efectiv, nu toţi jucătorii săi având contractele parafate. „Ca şi la meciul de Cupă cu Viitorul Cârcea, voi avea un lot restrâns, pentru că nu au semnat toţi jucătorii, şi mai sunt şi alte probleme. Dreşcă e suspendat după cartonașul roşu luat la meciul cu Cârcea. Pentru că dacă nu s-a făcut foaie de joc la meciul pe care ar fi trebuit să-l susţinem în turul II, cu FC Universitatea Craiova, nu s-a pus ca etapă stată pentru el. Pitulice, jucător pe care l-am adus în această vară, a venit cu o suspendare… Sper să ieşim bine din jocul ăsta de Cupă“, a spus Naicu, punctând că ştie potenţialul celor de la AS Milcov şi că jocul de astăzi nu va semăna cu cel din amicalul câştigat cu 7-3 în urmă cu trei săptămâni: „Va fi un meci mai echilibrat decât a fost acel amical de la Podari. Au mai făcut nişte achiziţii între timp şi consider că au o echipă mai bună acum şi că ne vor pune probleme, dar cred că avem o valoare mai mare şi trebuie să o arătăm pe teren. Consider că suntem favoriţi, că nu ne putem împiedica la Milcov. Jucăm la victorie“.

Cupa României, turul trei

Programul meciurilor de astăzi, de la ora 17.30: AS Milcov – ACS Podari, Ştiinţa Turceni – Minerul Motru, Pandurii II Tg. Jiu – FC Caransebeş, Voinţa „Ion Creangă“ – FC Cetate Tg. Neamţ, CSM Paşcani – Ştiinţa Miroslava, FC Panciu – Aerostar Bacău, Inter Cristian – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, FC Granitul Babadag – Dunărea Călăraşi, Voinţa Snagov – Inter Clinceni, Viitorul Buzău – Dinamo II Bucureşti, Viitorul Axintele – FC Baloteşti, Arsenal Malu – FC Ştefăneşti, Valea Ursului – Chindia Târgovişte, UTA „Bătrâna Doamnă“ – NMM Becicherecu Mic, FC Hunedoara – Metalurgistul Cugir, CSC Sânmartin – CS Ineu, Avântul Reghin – Arieşul Turda, Unirea Jucu – FCM Baia Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS