9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPatru craioveni la naţionalele României

Patru craioveni la naţionalele României

Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ a primit confirmările pentru jucătorii Laurenţiu Popescu şi Alexandru Ivănescu Dinu pentru viitoarele acţiuni ale naţionalelor Under 18 şi Under 16 ale României. „Cei doi au participat zilele trecute la trialurile organizate de selecţioneri, iar acum fac parte din lotul de 18 jucători care vor participa la acţiunile de la Mogoşoaia şi din Rusia. Eu îmi doresc să confirme, pentru că sunt băieţi talentaţi şi muncitori“, a spus managerul Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“, Paul Răducan, pentru GdS.
Portarul Laurenţiu Popescu va merge la naţionala Under 18, care va susţine două jocuri amicale la Mogoşoaia, pe 15 şi 17 august, contra Macedoniei. Tot la naționala U18 au fost convocați și doi jucători de la CS Universitatea Craiova. Este vorba de atacantul Andrei Burlacu şi mijlocaşul Angelo Iuga. Ambii au fost transferaţi recent de gruparea craioveană. Primul a venit de la CSS Botoşani, iar cel de-al doilea de la Atletico Arad.
Mijlocaşul Alexandru Ivănescu Dinu, de la G.P., va participa, sub comanda lui Adrian Boiangiu, la un turneu amical în Rusia (18-24 august). Naţionala Under 16 a României va participa la turneul internaţional „Star Way“, organizat la Izmailovo-Moscova, urmând să susţină trei jocuri, contra reprezentativelor similare ale Rusiei (19 august, de la ora 17.00), Serbiei (21 august, ora 14.00) şi Ciprului (23 august, ora 12.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS