10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGane, apărat de Marcu

Gane, apărat de Marcu

http://www.youtube.com/watch?v=W5xS9LEeSKw

Contestat de suporteri în ultima vreme, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Ionel Gane îşi găseşte apărători în rândul fostelor glorii ale fotbalului din Bănie.

Dumitru Marcu, fotbalist la Ştiinţa în anii 70 – 80, spune că  publicul craiovean trebuie să aibă răbdare cu Gane, pentru că vor apărea şi rezultatele pozitive în curând. La ultimul meci jucat pe teren propriu, cel cu FC Viitorul, fanii i-au cerut demisia tehnicianului la scorul de 2-2, spre finalul partidei.

„Aşa e la noi, oamenii sunt nerăbdători şi dacă simt că lucrurile nu merg bine iau atitudine imediat. Peste tot, după patru, cinci etape, dacă nu sunt rezultate, se caută vinovaţi. Eu zic că trebuie să aibă răbdare, că Jerry Gane, pe unde a fost, a făcut echipa să joace, şi să nu uităm că a lucrat la formaţii cu probleme, fără jucători. Severinul şi Corona au retrogradat, este adevărat, dar nu din vina lui. Lumea trebuie să mai aibă răbdare cu el. Să recunoaştem că echipa joacă bine în multe momente, îşi creează multe ocazii, iar asta e de bine, aici se vede mâna antrenorului. Ce vină are el că atacanţii ratează?”, a spus fostul fotbalist.

CS Universitatea Craiova nu are decât două puncte după primele trei etape jucate în campionat, iar în următoarea partidă va întâlni, vineri, în deplasare, formaţia Gaz Metan Mediaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS