21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua are viață grea în Ligă

Steaua are viață grea în Ligă

Campioana României, Steaua București, va întâlni deținătoarea titlului în Bulgaria, Ludogoreț Razgrad, în play-off-ul Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorți efectuate, vineri, la Nyon. Steaua va juca primul meci pe teren propriu, pe 19 sau 20 august, iar returul în deplasare, pe 26 sau 27 august.
„Ludogorets este o echipă foarte bună, cu mulţi jucători internaţionali, şi care în ultimii ani a investit foarte mult în străini şi, în special, în sud-americani. Cu siguranță că va fi o dublă grea, dar sunt încrezător în echipa mea și sper să trecem și peste această echipă, care numai bulgară nu este! Cred că soarta calificării nu se va juca încă din tur, fiindcă vor fi două meciuri foarte echilibrate“, a comentat antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă, pe contul său de Facebook.
Cele două formații se „cunosc“ deja, Steaua fiind învinsă de echipa lui Cosmin Moți cu scorul de 4-2 (1-0), pe 2 iulie, într-un meci amical desfășurat în stagiul de pregătire de la St. George’s Park (Anglia). Golurile steliștilor au fost marcate de Răzvan Grădinaru (79) și Gabriel Iancu (84), în timp ce pentru echipa de la sud de Dunăre au înscris Svetozar Diakov (20), Marcelinho (65), Roman Bezjak (74) și Guilherme Choco (78). Ludogoreț a ratat și două penaltiuri, prin Pedro Junior (27) și Hristo Zlatinski (62), având și o bară, prin Bezjak (73).

Celtic în locul Legiei

Formația Legia Varşovia a fost eliminată, vineri, din play-off-ul Ligii Campionilor, pentru că în returul turului trei preliminar a folosit un jucător aflat în stare de suspendare, astfel că a pierdut la „masa verde“, scor 0-3, meciul cu Celtic Glasgow, informează Mediafax. Legia Varşovia va evolua în play-off-ul Ligii Europa contra echipei FC Aktobe. Scoţienii, care au pierdut în tur, scor 1-4, la Varşovia, vor juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu NK Maribor, în locul polonezilor, datorită golului marcat în deplasare.
UEFA a deschis o anchetă privind folosirea jucătorului Bartosz Bereszynski, care a intrat pe teren în minutul 86 al partidei de la Glasgow, pe care Legia Varşovia a câştigat-o cu scorul de 2-0. Bereszynski a primit cartonaşul roşu în ultimul meci disputat de Legia Varşovia în sezonul precedent, cu Apollon Limassol, în faza grupelor Ligii Europa şi era în stare de suspendare la Glasgow.
Iată programul meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor: NK Maribor – Celtic Glasgow, FC Salzburg – Malmo, Aalborg – APOEL, Steaua – Ludogorets, Slovan Bratislava – BATE Borisov, Beşiktaş – Arsenal, Standard – Zenit, FC Copenhaga – Leverkusen, Lille – Porto, Napoli – Bilbao.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS