10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii asudă la Kladovo

Podărenii asudă la Kladovo

Divizionara C ACS Podari a început de duminică un stagiu de pregătire la Kladovo, trupa lui Victor Naicu urmând să asude în Serbia până pe 12 august. „Avem parte de niște condiții excepționale aici, atât în privința cazării, cât și a terenurilor de antrenament. Va fi un cantonament în care vom încerca să ne punem la punct cu pregătirea fizică, dar și cu partea tehnico-tactică. Am făcut deplasarea cu 18 jucători: portari: Nedelcovici, Mecea; jucători de câmp: Alex Stoica, Orban, Dina, Cristi Preda, Ciocioană, Murgan, Crângoiu, Mohora, Răduţ, Dorin Preda, Cristi Niculescu, Boerică, Segărceanu, Pitulice, Luncan și Dreşcă. Vom încerca să luăm aici un amical sau maximum două, pentru că miercuri, 13 august, avem meci în turul trei al Cupei României și nu vreau să apară oboseala sau accidentări până atunci. Vom termina stagiul din Serbia pe 12 august și vom intra direct în regim de cantonament pe plan local pentru jocul de Cupă“, a spus tehnicianul podărenilor, pentru GdS.

Lotul nu este definitiv

Victor Naicu a admis că în acest stagiu este posibil să mai apară jucători: „Lotul este subțire din punct de vedere numeric. Consider că aș mai avea nevoie de un junior de valoare, de fapt de un jucător sub 21 de ani, și de doi jucători cu experiență, un atacant și un mijlocaș. În rest, eu sunt mulțumit de jucătorii pe care îi am și sper să facem o pregătire foarte bună aici, în Serbia, pentru că vrem să facem un tur de campionat foarte bun“.
Până acum, ACS Podari a susținut cinci jocuri, patru amicale și unul în Cupa României. În partidele de verificare, trupa lui Victor Naicu a înregistrat victorii pe linie: 2-0 cu Dunărea Bistreț, 7-3 cu AS Milcov, 7-1 cu CSS Craiova (juniori A) și 2-0 cu CS Universitatea II Craiova. În jocul din primul tur al Cupei României, divizionara C a dispus cu 2-0, la „Hanul Doctorului“, de Viitorul Cârcea, iar în turul secund al competiției KO a obținut un succes la „masa verde“ în fața „defunctei“ FCU Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS