10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSM Vâlcea a pierdut amicalul cu Săgeata Năvodari

Fotbal – CSM Vâlcea a pierdut amicalul cu Săgeata Năvodari

CSM Vâlcea a pierdut astăzi, scor 1-4 (0-3), partida amicală susținută în fața formației Săgeata Năvodari, acesta fiind al treilea test al grupării din Zăvoi susținut în cadrul cantonamentului montan de la Brașov. Unicul gol al oltenilor a fost marcat de Adi Popa. 

„A fost un test util în urma căruia ştim exact care sunt paşii necesari să se facă pentru creşterea în calitate a jocului nostru”, a declarat managerul general al echipei din Zăvoi, Lucian Munteanu, pentru site-ul clubului.
Antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar, a folosit două echipe distincte în jocul cu Săgeata: repriza I: Dani Popescu – Samson, I. Stoica, Izvoranu, I. Stancu – Ov. Popescu, Câju, Vlad Munteanu II, Neagu – Orlando, Codin; repriza a II-a: Fejer – Deaconescu, Stoica, Cucui, Ionescu – Piţian, Geantă, D. Dumitraşcu, Ov. Mihai – NKongue, Adi Popa.
Până la întoarcerea din cantonamentul de la Braşov, CSM Vâlcea va mai juca o ultimă partidă amicală vineri, adversară fiind FC Voluntari.
În primele două teste din Ardeal, CSM Vâlcea a pierdut cu 2-0 amicalul cu Unirea Târlungeni și a câștigat cu 3-1 disputa cu CS Balotești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS