21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, precauți cu CFR Cluj

Pandurii, precauți cu CFR Cluj

Formația Pandurii Târgu Jiu va întâlni duminică, de la ora 21.00 (Look TV), pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, pe CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii I.
Antrenorul oltenilor, Petre Grigoraș, a declarat că partida contra ardelenilor va fi dificilă, meciul reprezentând „un test și o provocare“ pentru elevii săi. „E un debut în acest campionat pe teren propriu, cu o echipă foarte grea, calificată în Europa League, o echipă schimbată în bine după jocul din partida cu Piatra Neamț (4-0 pentru CFR, pe teren propriu, cu Ceahlăul – n.r.) și e clar că ne va aștepta un meci foarte dificil. Nouă ne va fi puțin mai greu în primele etape pentru că sunt foarte mulți jucători care în ultima perioadă nu prea au avut jocul în picioare, nu sunt la un ritm de joc foarte bun. Și etapa pe care o să o avem acum face parte din acele trei, patru runde în care am cerut eu puțină clemență vizavi de jocul echipei, dar sper ca dorința, ambiția lor, evoluția pe teren propriu să ne facă mai puternici, să începem cu dreptul acest campionat pe teren propriu“, a afirmat Petre Grigoraș.
CFR Cluj vine în fieful pandurilor după un eșec în Liga Europa, trupa lui Vasile Miriuță pierzând cu 1-0 confruntarea de la Borisov cu Dinamo Minsk. Noul site oficial al grupării din Târgu Jiu, panduriics.ro, menționează într-un comunicat că tichetele pentru această partidă pot fi achiziţionate duminică, de la ora 9.00, de la casa de bilete de la stadionul „Municipal“, preţurile fiind următoarele: 30 de lei la tribuna VIP, 25 de lei la tribuna 0, 15 lei la tribunele I şi II și 5 lei la peluze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS