16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep trece pe doi în 11 august

Halep trece pe doi în 11 august

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a primit ieri o veste excelentă. Constănțeanca va ocupa locul doi în clasamentul WTA, începând cu 11 august, după ce chinezoaica Na Li a anunţat că nu va participa la următoarele turnee: Montreal (4-11 august), Cincinnati (11-17 august) şi US Open (25 august – 8 septembrie). „Am decis să mă retrag de la următoarele evenimente WTA: Montreal, Cincinnati şi US Open. Începând cu luna martie am avut probleme cu genunchiul meu, iar echipa medicală m-a sfătuit să iau o pauză pentru a mă odihni. Aştept cu nerăbdare să revin în această toamnă“, a scris Na Li pe contul său de Facebook.
Cum diferenţa dintre jucătoarea din China şi Halep este în acest moment de doar 175 de puncte, neparticiparea acesteia la Montreal (4-10 august) produce rocada între cele două. Chinezoaica avea nu mai puţin de 1.690 de puncte de apărat în sezonul american, ajungând până în semifinale la toate cele trei turnee importante. Astfel, prăbuşirea ei în clasament va deveni inevitabilă, având şanse mari să o depăşească chiar şi cehoaica Petra Kvitova.
Halep nu va participa nici ea la Montreal, dar nu va pierde nici un punct în clasament, ţinând cont că nu a jucat nici sezonul precedent în Canada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS