Acasă Sport Fotbal – Felix Grigore: Vine un jucător care o să mulțumească suporterii...

Fotbal – Felix Grigore: Vine un jucător care o să mulțumească suporterii Craiovei

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, menține suspansul în privința viitoarei achiziții a echipei, jucător despre care a vorbit și antrenorul Jerry Gane. Conducătorul grupării oltene a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă în care a fost prezentat un nou sponsor al echipei, că este vorba despre un fotbalist foarte bun, pe placul tuturor suporterilor din Bănie. „Este un jucător care va veni în zilele următoare, o să-l aflați și sunt sigur că o să fiți mulțumiți de această achiziție. Dacă a mai jucat în România? Este o întrebare grea, iar dacă v-aș răspunde ar însemna să știți unde să căutați. Dar este un jucător foarte bun și sunt convins că acest transfer o să mulțumească toți suporterii Craiovei și care o să pună umărul la rezultatele bune ale echipei. Da, este un fotbalist care acoperă mai multe zone în teren. Cred că va fi alături de mine la jocul din Ghencea”, a spus Felix Grigore.

În privința jocului cu Steaua, programat mâine, de la ora 21.00 (Look TV), în Ghencea, Felix Grigore a afirmat că alb-albaștrii vor face tot ce le stă în putere ca să obțină un rezultat bun. „Mâine în Ghencea va fi un stadion gol, dar o luptă acerbă pe teren. Personal îmi doresc să ne întoarcem cu puncte de acolo. Întâlnim echipa campioană, am văzut-o evoluând în Liga Campionilor, a făcut-o bine, dar nu va avea un meci ușor cu noi”, a spus conducătorul CSU.
În privința noului sponsor, o firmă care se ocupă cu lacuri și vopseluri, Felix Grigore a afirmat că numele acestuia se va regăsi deasupra numerelor de pe tricouri timp de un an, nedorind să dezvăluie suma pentru care s-a parafat afacerea.
„Am ales CS Universitatea Craiova pentru că sunt suporter al acestei echipe, fiind născut în Bălcești, la 40 de km de Bănie. Am zis că o formă mai bună de a ne face reclamă nu există”, a spus Marinică Potop, unul dintre acționarii noului sponsor al CSU. „Mi-ar plăcea să câștigăm în Ghencea și să debutăm cu o victorie la CS Universitatea, dar e greu”, a completat Marinică Potop, mărturisind că a venit la Craiova în urma discuțiilor purtate cu prietenul său, Gheorghiță Geolgău.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version