16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBox - Lucian Bute, în continuare în căutarea unui antrenor

Box – Lucian Bute, în continuare în căutarea unui antrenor

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, este în continuare în căutarea unui antrenor, după ce s-a despărțit de Stephan Larouche, informează Agerpres. Bute va pleca săptămâna viitoare în California pentru a se întâlni cu Freddie Roach, cel mai cunoscut antrenor de box din lume, care a lucrat, printre alții, cu celebrul filipinez Manny Pacquiao, campion mondial. Pugilistul gălățean se va pregăti o perioadă la sala lui Roach.

După cum relatează presa canadiană, Roach nu s-ar ocupa de pregătirea lui Bute tot timpul, având în vedere că și alți boxeri doresc să se antreneze cu reputatul tehnician. Bute ar putea fi antrenat de unul dintre oamenii de încredere ai lui Roach, la sala acestuia, care ar acționa pe post de consilier.
Portalul „La Presse” relatează că despărțirea dintre Jean Pascal și GYM/InterBox pune sub semnul întrebării revanșa pe care boxerul de origine haitiană ar trebui să i-o acorde lui Bute, după ce l-a învins la puncte în ianuarie. Planul era ca meciul revanșă să aibă loc în luna decembrie, dar acum nimic nu mai este sigur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS